To nye Canon-objektiver perfekt til reportage og rejse

Nyhederne byder på billedstabilisering, hurtig autofokus samt høj billedkvalitet. Det ene er optimalt til reportage i svagt lys, mens det andet er oplagt til ferien.

7. november 2012

Hvis man står og mangler en god julegaveidé i den dyre ende til sit Canon-spejlreflekskamera, så er der lige kommet to gode bud på bordet. Canon har nemlig lanceret EF 24-70 mm F4.0L IS USM, som er et oplagt all-round-objektiv, der kan klare alt fra landskaber over storbyferien til portrætter. Samtidig kommer Canon EF 35 mm F2.0 IS USM, der lige er sagen til reportage i svagt lys.

EF 24-70 mm F4.0L IS USM er rødringet Canon-glas og byder dermed på både høj bygge- og billedkvalitet. Det dækker det meget brugbare brændviddeområde fra 24 mm til 70 mm, og med en maksimal forstørrelsesgrad på 0.7x kan det faktisk også bruges til makrofotos. Der er en god lysstyrke på F4.0 gennem hele zoomområdet samt Canons Hybrid IS-teknologi til billedstabilisering, som også sikrer skarpe skud til netop makrofotografering. EF 24-70 mm F4.0L IS USM har en vejledende pris på 14.999 kroner.

Canon EF 35 mm F2.0 IS USM er lidt mere specialiseret med sin faste brændvidde på 35 mm, der er helt klassisk til reportage. Objektivet byder på høj lysstyrke på F2.0, og kombineret med billedstabilisering er der næsten ingen grænser for, hvor svagt et lys man kan fotografere i. Canon EF 35 mm F2.0 IS USM har en vejledende pris på 7499 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...