Kamerarygsæk til fotografen.

Lige nu kan Digital FOTOs pop up-fotorygsæk blive din, når du bestiller 5 numre af Digital FOTO for 248 kr. inkl. levering. 

© Digital Foto

Derfor skal du eje en pop up-fotorygsæk

Digital FOTOs pop up-fotorygsæk giver dig mulighed for at skelne mellem en almindelig fototaske, du kan bruge til hverdag og en smart rygsæk, der er god til at have med på tur.

9. februar 2023 af Redaktionen

Her på redaktionen elsker vi fototasker. Gode fototasker vel at mærke. Desværre kan det nogle gange være svært at finde en taske, der dækker alle ens behov - især hvis den også skal have en god pris. Det har vi nu fundet en løsning på. 

Digital FOTOs nye pop up-fotorygsæk giver dig det bedste af flere verdener. 

Ved første øjekast ligner den en lille opbevaringsboks på 7 liter, der nemt kan ligge i kufferten. Der er plads til dit kamera, et par objektiver og tilbehør som opladere, batterier og kabler.

Men der gemmer sig en stor 13 liter stor rygsæk med behagelige skulderstropper, der kommer til syne, når du lyner den øverste lynlås op. 

Nu har du både dit udstyr godt beskyttet i bunden og masser af plads til jakke, madpakke og meget mere i toppen. Så kan du gå på jagt efter dagens motiver og oplevelser. Du får altså to tasker i én med masser af smarte detaljer som fx tyverisikring.

Normalt kan godt sådan en taske koste mange hundrede, hvis ikke tusinde, kroner, men lige nu kan vores geniale pop up-rygsæk, som vi er helt tosset med på redaktionen, blive din for 0 kr., når du bestiller fem numre af Digital FOTO til 248 kr.

Du sparer 1.087 kr.!

Se tilbuddet her

Tasken kan også bruges som en helt almindelig fototaske, hvor der er sikrede rum til alle ens ting. 

Det får du også med Digital FOTOs pop up-rygsæk

  1. Vandtæt bund med plads til fotoudstyr med kraftig PU
  2. Overdel i 210D PU waterproof og skulderstropper
  3. Skulderrem med ekstra justering
  4. Vandafvisende lynlåse med farvekoder
  5. Skjult lomme til fx Airtag/tyverisikring

Når tasken er udfoldet ligner den en almindelig rygsæk, men bunden er lige så polstret og sikker, som de bedste fototasker på markedet. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...