Samsung Digital Photo Frame SPF-83V

Skærmeksperterne hos Samsung er klar med digitale billedrammer. Der er trådløs teknologi og flot design, men kan de leve op til de stolte traditioner?

30. juli 2008

Vi har brugt tid og kræfter på en del mindre heldige billedrammer. Nu trænger vi til en mærkevare med høj kvalitet, og her byder Samsung ind på fornem vis.Så snart strømmen er tilsluttet, bliver man overbevist om skærmens styrker. De 8,0 tommer har en opløsning på 800 x 600 pixels, og menuerne står knivskarpt med små lækre ikoner. Efter en hurtig og smertefri opsætning er skærmen på det trådløse netværk, og så er man klar til at se sine fotos via Windows Media Player 11. Man kan selvfølgelig også se fotos direkte fra hukommelseskort af typerne CompactFlash, SD, MMC, Memory Stick og xD.Digitale fotos står meget flot på den fremragende skærm.

Man kan også overføre musik og video til SPF-83V. Der er en lille indbygget højttaler bagpå i en behersket kvalitet.Designet er i top med bløde hvide kurver, så ud over det voldsomme prisskilt, der passer bedre til et lcd-tv på 17 tommer, har vi ikke mange kritikpunkter i ærmet. Der følger dog ikke fjernbetjening med, og så kan rammen ikke bruges med Mac.Konklusion - 88%Samsung står bag den mest elegante digitale fotoramme lige nu. Skærmen er på 8,0 tommer og viser dine fotos frem på bedste vis. Der er indbygget Wi-Fi. Kun prisen og manglende Mac-kompatibilitet trækker ned.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...