Få dine billeder op på skærmen

Brug dit tv som fotogalleri

Dit tv er formentlig hjemmets største skærm, så hvorfor ikke bruge den til at vise dine bedste skud eller bedste feriebilleder?

25. oktober 2016

Gemt på harddisken ligger tusindvis af gode, sjove og spændende billeder som magnetiske nuller og ettaller.

Men der behøver de ikke blive, for med nogle meget simple trin kan du sende dine mesterskud op på fladskærmen og give billederne et helt nyt liv og skabe glæde.

> Læs også: Få dine billeder frem i lyset.

Moderne fladskærme er perfekte til at vise digitale billeder og mange har allerede anskaffet skærme i 4K-opløsning, der vil gøre de digitale billeder endnu skarpere.

Den enkleste vej til at få billederne vakt til live på fladskærmen er ved at overføre de bedste skud til en usb-nøgle eller en ekstern harddisk, som du sætter i usb-indgangen i fjernsynet.

Pauseskærm på Apple TV eller Chromecast

Endnu smartere bliver det med smartenheder, du kan anvende i dit tv’s HDMI-port.

Både Apple og Google har kreative løsninger, når det gælder visning af dine skud fra mobilen, din harddisk eller gemt på sociale billedtjenester.

I magasinet Digital FOTO 17/2016 bringer vi en detaljeret guide til hvordan, du får billederne op på den store skærm. Som abonnent kan du læse guiden gratis via linket øverst på siden eller via Wype på din smartphone eller tablet.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...