GoPro Hero 9 Black: Tag skarpe fotos med 20 megapixel
© GoPro

GoPro Hero 9 Black: Tag skarpe fotos med 20 megapixel

GoPro-serien er blevet endnu vildere. GoPro Hero 9 Black skyder fotos med hele 20 megapixel, og så er der også kommet en skærm på fronten af actionkameraet, der gør det nemmere at skyde selfie-videoer.

GoPro Hero 9 Black kan nu købes online, og i løbet af ganske få dage forventes actionkameraet også at lande i butikkerne.

Det særlige ved GoPro Hero 9 Black er især, at actionkameraet kommer med en skærm på fronten af kameraet.

Det gør, at du nu nemmere kan optage selfie-videoer og billeder.

Du får selvfølgelig også alle de velkendte funktioner, som gør, at det nye GoPro-kamera er særligt velegnet til action, outdoor og ekstremsport, og nogle af funktionerne har endda fået en gevaldig opdatering. 

Her får du overblikket over nyhederne i GoPro Hero 9 Black. 

GoPro Hero 9 Black kommer med en ny frontskærm

Hvis du gerne vil optage knivskarpe billeder og videoer af dig selv, er GoPro Hero 9 Black et ideelt actionkamera. Actionkameraet har nemlig fået en skærm på fronten, hvilket gør, at du kan se dig selv, imens du optager. 

De konkurrerende modeller til GoPro – DJI Osmo Action og Akaso Brave 7 LE – har også begge en frontskærm, og nu vil GoPro altså være med. 

GoPro Hero 9 Black er altså i højere grad en kombination af et vlogging-kamera og et actionkamera, når vi sammenligner modellen med de tidligere actionskameraer fra GoPro.

GoPro

Frontskærmen på GoPro Hero 9 Black giver dig et bedre overblik over kompositionen i dine selfie-videoer.

© GoPro

GoPro Hero 9 Black giver dig skarpere billeder

Foruden frontskærmen er GoPro Hero 9 Black også blevet opdateret på en række andre punkter. Det er bl.a. blevet muligt at optage video i imponerende 5K-kvalitet. 

Herudover er det nu også blevet muligt at skyde 20 megapixel fotos, samtidig med at du kan tage still-billeder af dine videooptagelser med op til 14,7 megapixel.

GoPro Hero 9 Black er også blevet bedre til modstå rystelser. Actionkameraet kommer med teknologien HyperSmooth 3.0, som bygger videre på billedstabiliseringen i de tidligere modeller.

Du kan også skyde fotos i raw-format, og modellen kommer desuden med en opdateret HDR-funktion, som gør det muligt at skyde flotte billeder af kontrastfyldte motiver som fx solnedgangen.

GoPro

GoPro Hero 9 Black gør det også muligt at live streame dine ture i fx kano, så dit publikum kan følge med direkte.

© GoPro

GoPro Hero 9 Black holder strøm længere end sine forgængere

GoPro Hero 9 Black kan holde strøm op til 30 procent længere end de andre GoPro-kameraer. Det er bl.a. fordi, at actionkameraets batteri er en ny type. 

Det nye batteri skulle efter sigende være mere modstandsdygtigt over for kolde temperaturer, og GoPro siger selv, at det kan optage i 1 time og 31 minutter, før kameraet løber tør for strøm – når det optager i 1080p. 

Da det nye batteri er en smule større end det, som sidder i de tidligere modeller, er det heller ikke kompatibelt med fx GoPro Hero Black 8.

Du kan altså ikke bruge batterierne fra nogle af de tidligere modeller i GoPro Hero 9 Black, hvilket er en smule upraktisk, men til gengæld er levetiden længere i den nye slags batterier. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...