Kuglepen med indbygget kamera

En kuglepen med indbygget kamera giver masser af muligheder

En kuglepen med indbygget kamera kan filme og tage billeder når som helst og hvor som helst - og så er den fremragende at skrive med.

20. oktober 2022 af Redaktionen

Her på redaktionen elsker vi at prøve nye ting - især når de er fotorelaterede. 

Derfor er vi også meget begejstrede for denne nye kuglepen med indbygget kamera, som giver os nye muligheder for at få sjove billeder og optagelser i hus. 

Med kuglepennen får du ikke bare et fremragende skriveredskab, du får også et videokamera, som kan optage i Full HD-kvalitet og lagre optagelserne direkte på det medfølgende 32 GB micro SD-kort.

Kameraet kan ovenikøbet fungere som webkamera, når det er koblet sammen med pc'en med et USB-kabel. 

Normalt koster den 499 kr., men lige nu kan vores smarte kuglepen blive din for 0 kr., når du bestiller to numre af Digital FOTO til 148 kr.

Du sparer 591 kr.!

Se tilbuddet her. 

Optager både lyd og billede

Den smarte kuglepen har også indbygget mikrofon, så du fx kan optage samtaler med lægen, som du kan gemme og afspille igen, når du kommer hjem.

Det er ganske smart i situationer, hvor du får mange vigtige informationer på kort tid, og hvor du typisk ikke kan huske alle detaljerne, når du skal genfortælle for venner og familie.

Det kan også være, du oplever noget på din vej eller i naturen, som du gerne vil gense eller dele med andre. Så kan du let klikke på pennen og optage det hele.

> Lige nu kan du få den smarte kuglepen som gave med to numre af Digital Foto for kun 148 kroner. Se tilbuddet her

Om kuglepennen med indbygget kamera

  • Videoopløsning: 1920 x 1080 (Full HD)
  • Batteri: 180 minutter
  • Medfølger: 32GB micro SD-kort, USB-kabel og 5 ekstra blækpatroner

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...