Kamera med indbygget printer

Polaroid har muligvis skabt det perfekte festkamera, hvor du kan udskrive favoritskuddene med det samme og give dem til andre i selskabet.

29. juni 2012

De fleste har sikkert taget en række sjove og anderledes billeder, som man egentlig havde lovet at udskrive til andre, men som man bare aldrig fik taget sig sammen til at få printet. Polaroid er nu klar med en specialitet, der fjerner denne kilde til dårlige samvittighed én gang for alle.

Kameranyheden Z2300 har nemlig indbygget printer, så man straks kan udskrive en kopi af favoritskuddene og give videre uden brug af computer eller printer. Kameraet benytter Polaroids særlige printerteknologi ZINK, hvor blækket er indbygget i papiret.

Du slipper altså helt for at skulle tænke på at udskifte blækpatroner og skal blot have et ark printerpapir med dig. En pakke med 30 ark koster 93 kroner, og papiret måler to gange tre tommer – hvilket svarer til 5,1 cm x 7,6 cm.

Det nye kamera står i 1210 kroner og har en opløsning på 10,0 mio. pixels, mens skærmen er på 3,0 tommer. Du kan på engelsk læse mere om det oplagte festkamera Z2300 her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...