Alternativ til spejlrefleks

Nyeste model i Canons G-serie er blevet opgraderet med et meget lysstærkt objektiv, højere hastighed og wi-fi.

Canon har netop lanceret PowerShot G16, som er nyeste model i producentens G-serie. Den har fået et meget lysstærkt objektiv med F1.8-F2.8 og 5x optisk zoom, der går fra 28 mm vidvinkel til 140 mm. Kameraet har en cmos-sensor på 12,1 mio. pixels, der bakkes op af producentens nye Digic 6-processor.

Blandt andre af kameraets forcer er, at hastigheden er øget, så det nu er muligt at fotografere helt op til 12 billeder per sekund for de første fem billeder ved kontinuerlige optagelser. Derefter klarer den ni fotos per sekund. Det byder også på fuld manuel kontrol og muligheden for at skyde i raw. Man finder også en særlig Film-knap, et brugerdefineret fronthjul, et kontrolhjul bagpå og en genvejsknap.

G16 er den første i G-serien med trådløse tilslutningsmuligheder. Nu kan man dele fotos trådløst ved at uploade til sociale netværk, når man er tilsluttet internettet eller via telefonen eller en tablet. Det er også muligt at lave en sikkerhedskopi af sine fotos via wi-fi til en cloudtjeneste eller en pc, som automatisk synkroniserer dem. PowerShot G16 koster 4999 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...