Festkamera fra Nikon til småpenge

Til en pris på under 600 kroner kan man købe en håndfuld af det nye Nikon COOLPIX L31 og lade gæsterne skyde løs med dem til den store fest. Alligevel er der både optisk zoom og høj opløsning.

Engang var de såkaldte brug-og-smid-væk-kameraer meget populære at have liggende på festbordet, så gæsterne kunne hjælpe med at forevige den store begivenhed. Nu er kompaktkameraerne blevet så billige, at de kan overtage rollen – og vel at mærke både genbruges og tage markamt bedre billeder.

Nikon har netop lanceret det nye COOLPIX L31, der har en vejledende pris på sølle 595 kroner. Det kan altså forventes at blive endnu billigere ude i butikkerne. Alligevel får man 5x optisk zoom, der dækker området fra vidvinkel på 26 mm til mild tele på 130 mm.

Der er også indbygget blitz, når lyset bliver svagt sidst på festaftenen, og opløsningen på 16,0 mio. pixels er ganske respektabel. Man kan såmænd også optage video i HD-kvalitet, og kameraet kan genkende motiverne, så selv de fotografisk uerfarne kan skyde løs og bidrage til festen.

Læs test og nyheder om Nikon-udstyr her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...