Billede af den nye iPhone 14

Apples nyeste iPhone-lancering – her er, hvad du skal vide

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi elsker teknologi. Og når de store events drøner over skærmen, følger vi det tæt. Derfor har vi samlet alt det, du skal vide om den nye lancering af iPhone 14, som revolutionerer Apples teknologi og den måde, som vi bruger vores smartphones på i dag.

15. maj 2022 af Benjamin Creative / Native

Her kan vi afsløre, at vi har fire modeller, der hver især kan noget helt nyt. Der er skruet op for power og levetid, og så rammer Pro-modellerne ind i en niche i samfundet, som kan få stor glæde for dig og erhvervslivet. Lad os kigge lidt nærmere på det lige her.

Et frontkamera ud over det sædvanlige

Apple har holdt ved den teknologi, som vi kender fra 13-seriens bagkamera, men der er lavet finjusteringer for at gøre det endnu bedre for dig. Du får 3 x optisk zoom, vidvinkellinse og teleskoplinse, og så er der selvfølgelig alle de kendte funktioner som nattilstand, True Tone og meget andet.

Men vender vi blikket mod iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, er der sket noget stort med kameraet. Her får du intet mindre end 48 MP, der er Apples hidtil bedste af slagsen. Måske vi finder forklaringen i særligt TikToks indtræden på det digitale marked, der ikke kun bruges i privaten. Det er samtidig blevet en af de primære marketingkanaler, og det gør iPhone 14 Pro muligt.

En kraftfuld iPhone, der slår konkurrenterne

Lad os tage et kig på de tekniske specifikationer. For her er der blevet opgraderet med den nye A16 Bionic chip. Du finder den nye chip i Pro-modellerne, hvorimod iPhone 14 og iPhone 14 Plus har en forbedret udgave af A15 Bionic-chippen, som virkelig også tager kegler.

Derudover er der sket forbedringer med CPU og GPU, og så får du en skærm i særklasse. På Pro Max-modellen og Plus-modellen får du 6,7 tommer skærm, imens skærmen på standardmodellen og iPhone 14 Pro måler 6,1 tommer. I Pro-modellerne kan du desuden se frem til en refresh rate på hele 120 Hz.

Med Pro-modellerne får du op til hele 1 TB hukommelse, så der er plads til alle dine billeder, filer og apps.

Bestil en iPhone 14: hvad så med priserne?

Det er nemt at springe i med begge ben, når der kommer nye modeller på markedet. Men med 14-serien kan du godt gøre det, for her får du en kraftfuld og revolutionerende smartphone. Med fire modeller følger også fire forskellige priser. Her starter priserne ved cirka 6.000 kr. for en iPhone 14 og topper med iPhone 14 Pro Max, der koster fra 8.100 kr. Jo mere hukommelse du vælger, desto højere vil prisen også blive.

Taget i betragtning, at priserne altså er lidt i den høje ende, er det faktisk meget fair i det marked, vi befinder os i. Her oplever vi globale udfordringer såsom en svækket transportbranche og inflation, og derfor vil teknologien generelt stige på nye produkter.

Vil du have fat i en model? Så benyt dig af en iPhone 14-forudbestilling allerede d. 9. september. Så kan du være først i køen til Apples nyeste iPhone på markedet, som udkommer d. 16. september.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...