Bedre billeder med telefonen

Få en nem og god guide til bedre billeder med mobillen. 

© Shutterstock

Få en ny e-bog: Stor guide til bedre billeder med din telefon

Se, hvordan du kan løfte dine fotos fra mobilen til nye højder, i denne e-bog, der er fyldt med tips til optagelse, udstyr og apps, der også kan bruges, når du fotograferer med et almindeligt kamera.

17. marts 2023 af Redaktionen

Telefoner er blevet ekstremt gode til at tage billeder og kan give dig høj billedkvalitet, når du bruger kameraet optimalt. I e-bogen her hjælper vi dig til netop at få det bedste ud af telefonens kamera.

Du får tips til at få endnu højere billedkvalitet og til at tage billeder, hvor du virkelig udnytter det lille kamera. Og så har vi fundet en række nyttige og smarte apps til telefonen, som du både kan bruge, når du planlægger en fototur, er i gang med at tage billeder eller vil optimere billederne efter optagelsen.

E-bogen er lavet i et format, så du nemt kan læse den på din telefon, fx i appen Bøger på iPhone eller i Adobe Acrobat Reader, der fås til både Android og iOS. Du kan naturligvis også læse e-bogen på tablet eller computer.


Få din E-bog her!

Normalt er e-bogen forbeholdt vores abonnenter, men lige nu kan du også få fingrene i den. Det eneste du skal gøre, er at udfylde formularen herunder, hvor du samtidig tilmelder dig nyhedsbrevet. 

Find den her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...