© OnePlus

Kameragigant i nyt og spændende samarbejde med OnePlus

OnePlus har lanceret deres nye OnePlus 9-serie, der består af OnePlus 9 Pro og OnePlus 9. OnePlus 9-serien er udviklet i samarbejde med den svenske kameraproducent Hasselblad.

Den kinesiske virksomhed OnePlus, der har lavet smartphones siden 2014, er indgået i et samarbejde med den svenske kameragigant Hasselblad.

Hasselblad har lavet kameraer siden 2. verdenskrig, og faktisk var det også Hasselblad, der fik det første kamera på månen, da det var med på Apollo 11-rumfærden i 1969.

Hasselblad har med andre ord årevis af ekspertise i at lave gode kameraer, og det er derfor yderst interessant, at OnePlus nu har indgået et samarbejde omkring deres helt nye OnePlus 9-serie.

OnePlus 9 Pro og OnePlus 9 har begge Hasselblad-kameraer

De to nye smartphones i OnePlus nye 9-serie er begge udrustet med kameraer fremstillet af Hasselblad. 

Hasselblad har arbejdet på at fremstille et smartphone-kamera, der giver brugerne mulighed for at tage billeder med naturtro og præcise farver.

Teknologien, som Hasselblad har udviklet til dette formål, hedder Natural Color Calibration with Hasselblad, og ifølge Hasselblad vil teknologien fremover sætte standarden for farvekalibrering.

OnePlus 9 Pro kommer med skærmen Fluid Display 2.0. 

© OnePlus

Det primære kamera er 48 MP, og ved hjælp af Hasselblads farvekalibrering indhenter kameraet fire gange så mange farveinformationer i billedsensoren – i forhold til OnePlus tidligere modeller.

Derudover har 9-serien et ultra-wide-kamera med 50 MP, der giver brugerne mulighed for at tage flotte makro-fotos ved at kunne fokusere på objekter med en afstand på kun 4 cm.

Til sidst har 9-serien et 8 MP telefotoobjektiv. Det er dog kun OnePlus 9 Pro, der har et fjerde kamera – nemlig et monokromt kamera, der understøtter det primære kamera og tilføjer detaljer og nuancer ved sort/hvid billeder. Det monokrome kamera får du altså ikke med OnePlus 9.

OnePlus 9 Pro og OnePlus 9 kan forudbestilles fra den 23. marts 2021.

De vejledende priser ser sådan ud:

  • OnePlus 9 Pro - 128 GB 6.999 kroner
  • OnePlus 9 Pro - 256 GB 7.999 kroner
  • OnePlus 9 - 128 GB 5.499 kroner
  • OnePlus 9 - 256 GB 6.199 kroner

Du kan læse mere om de to smartphones her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...