Nikon lancerer D3400

Billigt spejlrefleks fra Nikon med Bluetooth-deling

Nikon klar med sit første spejlrefleks med Bluetooth-deling til under 4000 kroner.

17. august 2016

Nikon varmer op til dette års store fotomesse Photokina i Køln i slutningen af september med at lancere Nikon D3400, der er en afløser for Nikon D3300.

Det nye kamera koster for huset alene lige under 4000 kroner og er Nikons første billige entusiastkamera, der har muligheder for avanceret deling og lagring på mobilen.

D3400 anvender nemlig Snapbridge, der baserer sig på Bluetooth Low Energy (BLE), som gør det muligt at fastholde kommunikationen mellem kamera og smartphone uden at dræne batteriet på rekordtid. Synkroniseringen mellem mobil og kamera foregår automatisk, så det er bare at skyde løs, så ordner Snapbridge resten. Der er dog ikke blevet plads til wi-fi i det nye kamera.

Se Nikons egen præsentation af D3400 her:

Sensoren er i DX-format og er udstyret med 24,2 mio. pixels. Nikon D3400 forventes i butikkerne den 15. september 2016 til en vejledende udsalgspris fra 3995 kr. inkl. moms for selve kamerahuset.

I samme ombæring lancerer Nikon desuden to nye superzoomobjektiver med en ny og forbedret autofokusmotor. Læs historien her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...