Canon EOS 80D

Første test: Ny Canon EOS 80D imponerer med autofokus

Vi var blandt de første, der fik det nye Canon EOS 80D, som er et spejlreflekskamera i den lidt tungere mellemklasse, til test, og nu er vi klar med anmeldelsen af det spændende kamera.

2. marts 2016

Det er kun omkring to uger siden, at Canon lancerede deres nye EOS 80D, og som nogle af de første fik vi mulighed for at teste kameraet, der ligger i klassen lige omkring 10.000 kroner.

Vi var især imponerede over den avancerede autofokus, der med stor sikkerhed lægger skarpheden hurtigt og rigtig, uanset, om man bruger søgeren eller live view. Der er nu 45 fokuspunkter i søgeren mod 19 punkter på forgængeren, EOS 70D.

Brugervenligheden er god, blandt andet takket være den berøringsfølsomme skærm, som viser billederne med korrekte farver og lys. Den er desuden fleksibel. Søgeren er lys og viser 100 procent af motivet.

Læs vores første indtryk om det nye kamera her: Canon er klar med EOS 80D

Der er dog også andre ting, der begejstrer os i det nye kamera, og som abonnent på Digital FOTO kan du allerede nu læse den fulde anmeldelse, før den kommer i bladet. Her kan du blandt andet se, om billedkvaliteten er forbedret i forhold til forgængeren.

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse af Canon EOS 80D

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...