Canon EOS R6 Mark II

EOS R6 Mark II er canons nye topmodel i mellemklassen for full-frame-kameraer.

© Digital FOTO

Canon EOS R6 Mark II - 24 mio. pixels og intelligent fokussystem

Med EOS R6 Mark II har Canon opgraderet deres vigtigste systemkamera i mellemklassen på centrale punkter. Vi har allerede testet kameraet, og du kan læse anmeldelsen her.

Med lanceringen af Canon EOS R6 Mark II er opløsningen i deres robuste systemkamera i mellemklassen endelig nået op på 24,0 mio. pixels i stedet for blot 20,0 mio. pixels. Og de gode nyheder stopper ikke her, for både sensor og fokussystem er hentet fra Canons absolutte topmodel, EOS R3. 

Canon EOS R6 Mark II

Tænd-og-sluk-knappen er flyttet over i højre side.

© Digital FOTO

Intelligent fokussystem

Fokussystemet har 4897 valgbare fokuspunkter, hvoraf de 1053 fungerer med autofokus. En intelligent autofunktion kan selv finde og bestemme motivtypen, men man kan også specifikt vælge mellem sporing af mennesker, dyr og køretøjer. Her har motivgenkendelsen endda fået flere finesser med i pakken, som fx registrering af heste, tog og fly.

Canon EOS R6 Mark II

Kameraets joystick er blevet lidt større. Ellers ligner bagsiden sig selv.

© Digital FOTO

Vi har som nogle af de første i verden haft mulighed for at bruge kameraet inden lanceringen, og vi har helt eksklusivt låst op for anmeldelsen, så du kan læse, hvordan kameraet klarer sig på centrale punkter.

Læs vores anmeldelse af Canon EOS R6 Mark II her 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...