Olympus OM-D E-M1 Mark II

Første indtryk med Olympus OM-D E-M1 Mark II

Vi er godt i gang med at teste Olympus' nye flagskib, OM-D E-M1 Mark II, og de første indtryk tegner fantastisk godt.

2. januar 2017

Vi har som nogle af de første fået Olympus’ nye topmodel OM-D E-M1 II mellem hænderne og har allerede nået at skyde mere end 1000 billeder. Vi har blandt andet prøvet kameraets forrygende billedstabilisering, der giver imponerende 5,5 eksponeringstrin.

Olympus OM-D E-M1 I

Masser af inspiration

OM-D E-M1 Mark II rummer et overflødighedshorn af inspirerende funktioner. Vores favorit er muligheden for at skyde 60 billeder i sekundet i fuld opløsningen uden autofokus og 18 billeder per sekund med, men også såkaldt Live Composite, som gør det nemt at ramme eksponeringen perfekt, når man maler med lys, fotograferer stjernespor eller fyrværkeri på lang eksponering.

Imponerende søger

Søgeren er stor, skarp og informativ og blandt de bedste elektroniske søgere, vi har set. Den kan naturligvis sættes op på flere forskellige måder, fx med histogram eller vaterpas.

Live Composite

Du kan snart læse den fulde anmeldelse i bladet og i Gearguiden, hvor vi blandt andet går i dybden med billedkvaliteten ved både høj og lav ISO. I mellemtiden kan du se nogle af vores første skud med det imponerende systemkamera her:

Læs alle vores test og anmeldelser i Gearguiden her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...