Sony ZV-E1

Sony ZV-E1 er ikke bare Sonys mindste full-frame-kamera. Det er også verdens mindste af sin slags med indbygget billedstabilisering.

© Sony

SONY ZV-E1 - Verdens mindste systemkamera er her

Sony er klar med verdens mindste systemkamera med full-frame og billedstabilisering. Sony ZV-E1 er fyldt med intelligente funktioner fra meget dyrere, større og tungere kameraer.

Sony satte nye standarder for autofokus med intelligent motivgenkendelse med modellen A7R V, der blandt andet genkender insekter. På samme måde har systemkameraet A7S III revolutioneret markedet, når det gælder professionel video.

Hidtil har det været meget dyrt at få de muligheder, men med det nye Sony ZV-E1 får du et systemkamera, der samler det hele i et langt mindre kamerahus til en meget lavere pris.

Sony ZV-E1 skyder smartere video

Tilmed er der nye funktioner, som ved hjælp af kunstig intelligens kan sørge for, at fokus automatisk skifter til den person, som taler, når du optager video.

Autofokussen kan også selv sørge for, at hovedpersonen altid optræder midt i billedet. Sony har dog droppet søgeren for at gøre kameraet mindre end de store A-modeller.

>Læs også: Derfor er full-frame bedst

Sony ZV-E1

Sony ZV-E1 minder i sit design om det større A7C og de mindre ZV-modeller som fx ZV-E10.

© Sony

Vi har allerede testet kameraet. Læs vores anmeldelse her.

3 stærke detaljer ved Sony ZV-E1

Stærk billedsensor

Full-frame-sensoren i Sony ZV-E1 er hentet fra det større Sony A7S III. Opløsningen er kun på 12,0 mio. pixels, men det sikrer ekstremt støjfrie fotos ved selv meget høje ISO-værdier.

Kompakte former

Med sine mål på 12,1 x 7,2 x 5,4 cm er ZV-E1 verdens mindste systemkamera med full-frame-sensor og indbygget billedstabilisering. BIONZ XR-processorer søger for høj hastighed og stabilitet.

Intuitiv skærm

Den berøringsfølsomme skærm på 3,0 tommer gør det muligt at kontrollere vigtige funktioner under optagelse på en ny og intuitiv måde. Man kan fx lynhurtigt skabe og vælge sin egen billedstil.

Sony ZV-E1 koster 20.109 kroner eller 22.399 kroner for et sæt med et objektiv på 28-60 mm. Du kan allerede nu læse vores anmeldelse i Fordelszonen ved at klikke her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...