Nichekamera med ekstrem lysfølsomhed

Med Canons nye specialkamera, ME20F-SH, kan du optage video i farver og Full HD om natten. Den har nemlig en ISO, der går op til intet mindre end fire millioner.

31. juli 2015

Optag dyr om natten, brug det til overvågning, eller sigt mod stjernene. Det er nogle af de formål, Canons nylancerede kompakte videokamera, ME20F-SH, med sin ekstremt lysfølsomme billedsensor, der rækker op til en ISO på fire millioner, er særligt godt til.

I dag må man som udgangspunkt bekende sig til infrarød belysning, hvis man vil optage video i mørke, hvor der hverken er naturligt eller kunstigt lys. Det resulterer som bekendt i sort-hvide optagelser, men med Canons nye videokamera har du nu mulighed for at optage i næsten totalt mørke i både farver og Full HD-kvalitet.

ME20F-SH er udstyret med en 35 mm full-frame-sensor på 2,26 mio. pixels, der ifølge Canon ud over at have en utrolig høj lysfølsomhed også skulle reducere digital støj til et minimum.

Videokameraet er født med muligheden for permanent montering på en lokation i en periode, så specielle projekter og begivenheder kan gengives. Alle funktioner kan desuden overvåges og styres via en fjernbetjening.

Læs mere om CANON ME20F-SH her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...