Mand der ryger cigaret

Billedredigeringsprogrammet Luminar 3 gør det helt simpelt at lave himlen mere intens på dine billeder.

© DigitalFOTO

Genial funktion i Luminar 3 som du ikke får i Lightroom

Det er slut med en kedelig himmel på dine billeder. Billedredigeringsprogrammet Skylum Luminar 3 bruger kunstig intelligens til at forbedre dine billeder - og lige nu kan du få programmet helt gratis i Fordelszonen.

15. maj 2020

Luminars værktøj 'Sky Enhancer' er en funktion, som helt automatisk identificerer himlen på dine billeder ved hjælp af kunstig intelligens.

Programmet identificerer selv, hvad der skal redigeres på billedet, og du bestemmer i hvilken grad. Det hele gøres med en enkelt skydeknap, som du nemt og effektivt kan trække frem og tilbage.

Træk i skydefunktionen i midten af billedet og se effekten.

I højre side ser du originalbilledet, og i venstre side har vi brugt skydeknappen AI Sky Enhancer, som forbedrer himlens udtryk.

Kunstig intelligens gør det nemmere at redigere billeder

De fleste billedbehandlingsprogrammer kræver en vis teknisk snilde, og du får kun det maksimale ud af programmet, hvis du er en decideret redigerings-haj.

Det er ikke tilfældet med Luminar 3, hvor det er gjort ganske simpelt at redigere dine billeder til perfektion. Ved hjælp af kunstig intelligens, så lokaliserer programmet selv, hvilke dele der skal redigeres - og du vælger i hvilken grad.

Ved hjælp af simple skydeknapper, så kan du med ganske få klik redigere dine billeder til det bedre. En proces der ellers ville tage lang tid i andre billedbehandlingsprogrammer.

Luminar 3 er spækket med spændende funktioner og filtre, der giver dine fotos helt nye og flotte udtryk. Du finder også alle de grundlæggende justeringer af lys, hvidbalance, objektivfejl og meget andet, og du kan naturligvis både justere jpeg- og raw-billeder.

> Læs også: Den bedste app til billedredigering

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...