Adobe Photoshop CC Adobe Firefly

Med Generativ udfyldning kan du blot skrive navnet på et objekt, du gerne vil tilføje til billedet, hvorefter Photoshop ved hjælp af kunstig intelligens finder billeder, der passer perfekt ind i dit foto.

© Adobe

Kunstig intelligens giver Photoshop vilde kræfter

Adobe tilføjer nye funktioner til Photoshop, som med hjælp fra kunstig intelligens giver din billedbehandling helt nye perspektiver.

Med funktionen Generativ udfyldning i Photoshop kan du nu bare skrive navnet på et objekt, du vil tilføje til et foto, så finder AI-motoren Adobe Firefly automatisk billed­er, der passer perfekt ind i dit billede.

Des­uden kan det andet nye redskab Generativ udvidelse ved hjælp af kunstig intelligens nu udvide et foto i alle retninger med et realistisk resultat. 

I Photoshop trækker du beskæringsværktøjet ud over billedets oprindelige kanter til den ønskede størrelse. Så klikker du bare på Generér. Det hvide rum udfyldes automatisk med indhold, der blander sig med det eksisterende billede og udvider lærredet. Du kan også bare indtaste en beskrivelse for at opnå et mere specifikt resultat.

Har du en CC-konto, kan du gratis hente en betaversion med de nye funktioner på adobe.com. 

>Læs også: 4 gratis programmer til billedbehandling

Adobe Photoshop Adobe Firefly

Her har Photoshop selv fundet tre varianter af et fyrtårn, som programmet lynhurtigt og automatisk kan flette ind i dit billede.

© Adobe

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...