Gør foto til maleri, lav sjove billeder gratis og konverter billede til tegning på sitet Psykopaint

På sitet Psykopaint kan du forvandle dit foto til maleri og lave sjove billeder gratis. 

Lav smukt maleri af dit foto gratis

Forvandl dit foto til et impressionistisk maleri eller en blyantssketch - mulighederne er mange, og der er flere sites, der giver dig mulighed for at lave sjove billeder gratis.

23. februar 2011 af Kathrine Anker

At gøre dit foto til maleri kan være en sjov måde at være kreativ på, og hvis du ikke har et billedredigeringsprogram som fx Photoshop Elements, er der flere muligheder for at lave sjove billeder gratis.

Foto til maleri

Det lidet flatterende navn Psykopaint.com dækker over en sjov hjemmeside, hvor du let kan lave dit foto til maleri.

Man kan male på en skabelon, et tomt lærrede eller bruge et af sine egne fotos. Der er mange forskellige stilarter at vælge mellem, fra Monét til impressionisme og der er også flere typer af pensler, som enten maler store områder i billedet eller giver dig mulighed for at styre hvert et lille strøg.

Når du har gjort dit foto til maleri, kan du dele det med resten af verden. Du kan også bare gemme billedet på sin harddisk. Her kan du selv prøve at forvandle dit foto til maleri.

Konverter billede til tegning

DeepArt er en billede til tegning app, der forvandler foto til maleri.

Her har gjort et foto til maleri med DeepArt, og brugt en Wassily Kandinsky-effekt.

© Shutterstock, DeepArt

Sitet DeepArt giver dig både mulighed for at forvandle dit foto til maleri og konvertere dit billede til en tegning. Du kan endda uploade billeder, du finder på nettet, og sætte DeepArt til at lave lignende effekter på dine egne billeder.

Konvertér dit billede til tegning eller maleri ved at vælge en klikke på Submit, så bliver billedet behandlet og sendt til dig på email.

Billede til tegning app

Foto til maleri og billede til tegning app DreamScope

Med DreamScope kan du forvandle et foto til maleri eller tegning og beholde den høje opløsning.

© Shutterstock, DreamScope

Web-appen Dreamscope har et utal af muligheder for at lave sjove billeder gratis, og lader dig forvandle dit foto til maleri eller tegning uden at reducere billedets opløsning. Du kan downloade det gratis, uden at skulle oprette en brugerprofil.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...