Luminar Neo

WaterEnhancer er en af de spændende nye AI-funktioner, som kommer til Luminar Neo i løbet af efteråret.

© Skylum

Luminar Neo tager kunstig intelligens til nye højder

I løbet af efteråret byder det stærke billedbehandlingsprogram Luminar Neo på hele seks nye redskaber, som ved hjælp af AI giver dig endnu bedre billeder.

Programmet Skylum Luminar Neo rummer allerede mange stærke AI-funktioner, som automatisk optimerer dine fotos med et enkelt klik. I løbet af efteråret udbygges det med yderligere seks funktioner, der tager kunstig intelligens til nye højder. 

Det gælder fx SceneSwap, der automatisk kan erstatte dele af fotoet med AI-generede billedelementer. Det første nye redskab, der frigives, er Studio Light. Det kan simulere avanceret studielys. 

Sammen med opdateringerne får Luminar Neo desuden et nyt og mere brugervenligt design. Herunder kan du se nogle af de andre vilde nyheder.

>Læs også: Så god er Luminar Neo

Luminar Neo

Med værktøjet StudioLight kan Luminar Neo simulere avanceret studielys.

© Skylum

Fjerner uønskede objekter

GenErase er en ny version af værk­tøjet Remove, som nu ikke bare kan fjerne uønskede objekter, men også erstatte områderne, så de passer med omgivelserne. Det kan fx være skrald på gaden, graffiti, vejskilte og køretøjer.

Udvider billedet med kunstig intelligens

SceneExpand er det perfekte værktøj, hvis dit billede mangler det gode perspektiv. Ved hjælp af AI kan SceneExpand nemlig udvide og udfylde billedfeltet, så fx et landskabsbillede bliver mere dragende.

>Læs også: Det bedste program til dine raw-filer

Luminar Neo

Med SceneExpand kan Skylum Luminar Neo automatisk udvide billedfeltet og indsætte passende elementer.

© Skylum

Gør vandet mere dragende

Water Enhance kan automatisk fremhæve vandets farve i landskabs­billeder, så fotoet bliver mere indbydende at se på. En brun flod kan komme til at fremstå blå og klar. Andre områder påvirkes ikke af justeringerne.

>Læs også: Ny app klarer fritlægningen

Tilføjer vilde lyseffekter

Neon & Glow kan løfte dine billeder ved hjælp af AI-skabte lyseffekter. Det kan eksempelvis være neonlys, som lægger sig omkring personer i billed­et, mens det blander sig naturligt med det eksisterende lys. 

Luminar Neo

Med Neon & Glow kan du lave flotte lyseffekter i dine billeder.

© Skylum

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...