© Shutterstock

Bliv ekspert med Fotoskolens 45 videokurser

Vil du gerne blive en bedre fotograf, er Fotoskolen lige noget for dig. Er du abonnent, kan du med fotoskolens mange afsnit få helt styr på dit kamera og din fototeknik.

7. august 2019 af Jeppe Vestergaard Jensen

Hvis du gerne vil have besvaret alle dine fotospørgsmål, findes der et sted, hvor du kan netop det.

Som abonnent på Digital FOTO kan du med Fotoskolen få svaret på alle dine fotospørgsmål. Vi har nemlig produceret en lang række af videoer, som udførligt forklarer dig, hvordan du bliver en bedre og mere sikker fotograf.

> Læs også: Sådan får du styr på programhjulet i dit kamera.

Det kan du lære i Fotoskolen

Fotoskolen byder på i alt 45 afsnit, hvor du derefter kan kalde dig fotoekspert, da videokurserne  kommer rundt om alle facetter i dit kamera. 

Du kan for eksempel lære, hvordan du får bedre lys med eksponeringslås. Det kan blandt andet hjælpe med, at du får perfekt lys på dit motiv, selvom det ikke befinder sig i midten af billedet.

Vi giver dig også tips til, hvordan du fx får styr på dybdeskarpheden. I denne video lærer du, hvordan du får hjælp til at se, hvordan dybdeskarpheden bliver, før du tager billedet.

Med hele 45 afsnit, er de to eksempler selvfølgelig ikke de eneste emner, vi kommer omkring. I rækken af videoer finder du blandt andet: 

Programhjul på kamera

Få styr på fx programhjulet med Fotoskolen i Fordelszonen.

© Shutterstock

Sådan kommer du i gang

Videoserien i Fotoskolen finder du i Fordelszonen, som er vores digitale univers til abonnenter.

Find alle videoerne i Fotoskolen her!

Er du abonnent, og har du endnu ikke login til Fordelszonen, er det hurtigt klaret. I Fordelszonen klikker du bare på knappen Login oppe til højre.

Vælg så fanebladet Registrer dig som bruger, og indtast navn, e-mailadresse og en adgangskode, som du selv vælger. Klik på Registrer dig som bruger.

Nu modtager du en e-mail med en firecifret kode. Indtast koden og klik på Bekræft.

Når du prøver at afspille en video eller hente en fil, kan det være, at du bliver bedt om at indtaste dit abonnementsnummer.

Nummeret finder du på indbetalingskortene fra os. Indtast det uden punktummer.

Rigtig god fornøjelse med Fotoskolen. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...