Hunden er et flot motiv.

Tag hunden med på tur og få skønne billeder med hjem. 

© Shutterstock:

Derfor er hunden også din bedste fotoven

En hund kan både være din model på fototuren, men kan også beskytte dig, hvis du kommer i problemer.

26. september 2017

Vi elsker vores hunde, og tager også masser af billede af dem, men det er måske de færreste der tænker på at tage kameraet med når kræet skal luftes og benytte anledningen til at forevige de sære og sjove optrin.

Bloggeren Jessica Tallman har ofte sin hund med på tur i San Francisco og hun har fundet fem gode grunde til, at det er en god ide.

1. Brug hunden som model

Hunden behøver ikke spille hovedrollen, når du tager et billede, men den kan hurtige give liv til et panorama eller et bybillede.

© Susanne Nilsson

> Læs også: Den ultimative mobilgadget til dig med hund

2. Brug hunden til nye kontakter

Når du ser en sjov situation på gaden, som du gerne vil fotografere, er hunden god til at bryde isen, så du kan skabe kontakt.

3. Lær af hundens tålmodighed

Hunde har et helt naturligt behov for mad og hvile. I stedet for at blive utålmodig, så lær af hunden og find nye motiver, når du venter og kigger dig omkring.

4. Hunden beskytter dig

Med en hund ved din side kan slappe lidt mere af, når du skal koncentrere dig omg en optagelse, fordi den vil reagere og advare dig, hvis der dukker fremmede op.

> Læs også: Fræk fotoserie fanger hunden fange godbidden

5. Brug hundens perspektiv

Gå lidt ned i knæ og se verden på en ny måde - som hunden gør det. Det kan give overraskende perspektiver og spændende motiver.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...