YOKO ONO TRANSMISSION

Billboards med Yoko Onos værker kan ses over hele landet. Bidrag ved at fotografere dem.

© AFA JCDecaux

Fotografér Yoko Onos værker i din by

Udstillingen YOKO ONO TRANSMISSION på Kunsthal Charlottenborg rykker nu ud i byrummet i hele landet, hvor du har mulighed for at bidrage ved at fotografere værkerne.

13. november 2017 af Poul Siersbæk

I et samarbejde mellem Kunsthal Charlottenborg og AFA JCDecaux indtager den verdenskendte japansk/amerikanske kunstner Yoko Ono 900 billboards over hele Danmark. 

Værkerne "DREAM", "FEEL", "FLY" og "Open Window" vises fra i dag på billboards som en del af den aktuelle udstilling YOKO ONO TRANSMISSION på Kunsthal Charlottenborg i København.

Læs også: 5 tips til gadefoto

YOKO ONO TRANSMISSION

Yoko Onos værker kan ses på over 900 billboards landet over.

© AFA JCDecaux

Bidrag med dine egne billeder

Yoko Ono beder samtidig danskere i hele landet bidrage til udstillingen på Kunsthal Charlottenborg ved at tage billeder af hendes værker og det sted, værkerne bliver vist. 

Yoko Ono ønsker, at billederne bliver sendt til Kunsthal Charlottenborg, som herefter vil vise et udvalg af danskernes fotografier på kunsthallens hjemmeside og sociale medier. 

De bedste skud bliver udstillet

De bedste fotografier vil desuden blive vist på Yoko Onos egen hjemmeside www.imaginepeace.com, ligesom de bedste fotografer vil blive belønnet med et eksemplar af det Yoko Ono-værk, de har taget fotografiet af.

Billeder af Yoko Onos værker samt navn på fotograf og placering af billboard skal sendes til [email protected].

YOKO ONO TRANSMISSION

Yoko Onos tankevækkende budskaber er omdrejningspunktet i udstillingen.

© Kunsthal Charlottenborg

Oplev de originale værker

I udstillingen YOKO ONO TRANSMISSION på Kunsthal Charlottenborg kan man gå på opdagelse i Yoko Onos værker. Udstillingen giver et overblik over de mange tankevækkende budskaber, hun gennem tiden har formidlet kunstnerisk. 

Man kan blandt andet se de originale War Is Over-plakater og sjældne pladecovers, fx fra det tidligste Plastic Ono Band-materiale.

YOKO ONO TRANSMISSION

Udstillingen rummer mange forskellige formidlingsformer.

© Kunsthal Charlottenborg

Udstillingen kan opleves frem til den 18. februar i Kunsthal Charlottenborg, Kongens Nytorv 1, 1050 København K. Læs mere om udstillingen her.

Læs meget mere om fotografering her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...