© DJI

Ny drone fra DJI: DJI Air 2S kombinerer det bedste fra to verdener

DJI har netop lanceret deres nye drone DJI Air 2S, som kombinerer Mavic Air 2's kompakte design med Mavic 2 Pro's høje billedkvalitet. Dronen kommer en stor 1 tomme sensor på kameraet, og sikrer billeder og video i høj kvalitet.

15. april 2021 af Christian Trant

DJI har netop lanceret en helt ny drone ved navn DJI Air 2S. Dronen har en stor 1”-sensor, og kombinerer det bedste fra to af DJI's andre modeller.

Den nye drone kombinerer nemlig det kompakte design fra Mavic Air 2 med den høje billedkvalitet i Mavic 2 Pro, og det giver en helt ny og kompakt model, der skyder billeder og video i høj kvalitet og som også byder på helt nye funktioner, der ikke er set før.

DJI Air 2S har en stor 1 tomme sensor

Den store sensor betyder, at det dynamiske omfang bliver større, og det giver flere detaljer, så dine optagelser ikke så let brænder ud i højlysene ud eller lukker helt ned i de mørke områder.

Den nye drone er i stand til at optage video i 5,4K og overgår dermed storebroren DJI Mavic 2 Pro. DJI Air 2S optager i øvrigt med 30 billeder i sekundet eller 4K med 60 billeder i sekundet. Kameraet er på 20 megapixels.

Trods den store sensor, er DJI Air 2S kompakt og derfor nem at have med i tasken. Vægten er nede på 595 gram.

> Læs også: Sådan er de nye regler for droneflyvning

Inden lanceringen var der teorier om, at S’et i DJI Air 2S stod for Speed, men topfarten på 68 km/t er den samme som i forgængeren.

DJI Air 2S koster 7890 kroner og er dermed 3000 kroner billigere end Mavic 2 Pro. Combo-pakken med ekstraudstyr koster 10.290 kroner. Du kan allerede nu købe DJI Air 2S hos droner.dk her.

Du kan se hele præsentationen af DJI Air 2S her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...