Canon PIXMA PRO-200

Den nye Canon PIXMA PRO-200 har indbygget wi-fi, så du også kan udskrive trådløst – også fra tablets og smartphones.

Bedre farver i A3+-printeren Canon PIXMA PRO-200

Canon har lanceret den nye A3+-printer Canon PIXMA PRO-200, der er mindre end forgængeren, men gengiver et større farverum i dine billeder.

Det ser fantastisk ud, når dine bedste billeder kommer ud i stort format, og nu er Canon klar med en ny printer til entusiaster, der vil have fotos i det store A3+-format på 32,9 x 48,3 cm.

Den nye Canon PIXMA PRO-200 har otte blækpatroner med farvestofbaseret blæk, og i forhold til forgængeren Canon PIXMA PRO-100S har den nye model fået et nyt blæksystem, der skulle gengive et større farverum i rød, blå og sort.

>Læs også: 10 tips til at blive en endnu bedre fotograf

Printeren kan udskrive på et væld af forskellige papirtyper – både på de tykke fine-art-typer og på de mere almindelige blanke papirtyper. Den nye A3+-printer er i øvrigt blevet 15 procent mindre end forgængeren.

Software til Lightroom og Photoshop

Sammen med printeren får du Canons software, hvor du kan matche billeder fra skærm til print. Softwaren kan også bruges som plugin til Photoshop og Lightroom.

En smart funktion er, at Canon PIXMA PRO-200 selv retter papiret op, hvis det ligger lidt skævt. Desuden kan skærmen på tre tommer vise QR-koder til blækbestilling og fejlkoder. Dem skanner du med din smartphone, og så kan du straks bestille eller læse, hvad der er galt.

A3+-printeren kommer i butikkerne i november og har en vejledende pris på 3990 kroner.

>Kun for abonnenter: Se, hvordan du får meget flottere fotos i Lightroom i videoskolen "Bliv ekspert i Lightroom".

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...