Frontglas på objektiver
© Shutterstock.com

5 nye objektiver vi er vilde med

Med en ny optik på kameraet udvider du mulighederne for flotte fotos betragteligt. Her er fem objektiver, vi har testet, og som du bør overveje.

På Digital FOTO tester vi masser af nyt fotoudstyr hvert år, og vi kan stadig blive begejstrede over produkter, der skiller sig ud på grund af smarte funktioner, nye muligheder eller en flot billedkvalitet.

>Læs også: Sådan vælger du det rigtige objektiv

Herunder har vi samlet fem af de objektiver, der har begejstret os mest i den seneste tid. Vi har listet dem efter, hvornår vi har testet objektiverne med de nyeste øverst. Du kan læse vores fulde anmeldelser, som vi har låst op, så du ikke behøver login.

OM SYSTEM M.Zuiko ED 90mm F3.5 Macro IS PRO

OM SYSTEM M.Zuiko ED 90mm F3.5 Macro IS PRO
© OM SYSTEM

Denne makrooptik bringer dig ekstremt tæt på motiverne, og med tilbehør kan du forstørre 4x, så hovedet på en tændstik udfylder billedfladen.

Læs den fulde anmeldelse af OM SYSTEM M.Zuiko ED 90mm F3.5 Macro IS PRO her.

Sony FE 50mm F1.4 GM

Sony FE 50mm F1.4 GM
© Sony

Objektivet i Sonys lækre GM-serie har en klassisk brændvidde, og det leverer høj skarphed og detaljegrad helt ud i billedkanterne samt en flot baggrundssløring.

Læs den fulde anmeldelse af Sony FE 50mm F1.4 GM her.

Canon RF 135mm F1.8L IS USM

Canon RF 135mm F1.8L IS USM
© Canon

Lækker optik til blandt andet portrætter og bryllupsfotos, hvor du får høj skarphed og en lækker baggrundssløring. Der er indbygget billedstabilisering i objektivet, der passer til Canons EOS R-kameraer.

Læs den fulde anmeldelse af Canon RF 135mm F1.8L IS USM her.

Nikon NIKKOR Z 600mm F4.0 TC VR S

Nikon NIKKOR Z 600mm F4.0 TC VR S
© Nikon

Var det ikke lige for prisen, der ligger på den forkerte side af 100.000 kroner, burde alle Nikon-fotografer have sådan en sag her til fx fuglefotografering og sport. Objektivet har indbygget telekonverter, så du med et snuptag kan gå fra 600 til 840 mm. Telen er knivskarp og lysstærk.

Læs den fulde anmeldelse af Nikon NIKKOR Z 600mm F4.0 TC VR S her.

Fujifilm FUJINON XF 56mm F1.2 R WR

Fujifilm FUJINON XF 56mm F1.2 R WR
© Fujifilm

Brændvidden på 56 mm svarer til 85 mm på Fujifilms X-kameraer, som objektivet her passer til. Det er perfekt til blandt andet portrætter, og her er der flot skarphed og indbydende bokeh.

Læs den fulde anmeldelse af Fujifilm FUJINON XF 56mm F1.2 R WR.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...