GoPro Hero 12 Black

GoPro HERO 12 Black måler 7,2 x 5,1 x 3,4 cm og vejer 154 gram inklusive batteri. Kameraet kan optage under vand ned til ti meters dybde.

© GoPro

GoPro HERO12 Black: Actionkamera sparer på strømmen

GoPro har lanceret actionkameraet HERO12 Black, der til forveksling ligner sidste års model. Det er svært at finde de banebrydende nyskabelser, men lidt er der.

8. september 2023 af Poul Siersbæk

Med actionkameraet GoPro HERO12 Black havde vi håbet på den helt store opgradering med en stor 1”-sensor og 8K-video for at lægge afstand til konkurrenterne. HERO12 har stadig samme 1/1,9”-sensor og video i 5,3K, som HERO11. 

>Læs også: Så god er GoPro HERO 11 Black

GoPro HERO12 Black

HERO12 kan nu optage HDR-video med finere detaljer i skyggerne. Desuden har kameraet fået et traditionelt stativgevind.

© GoPro

GoPro sparer på strømmen

Føler du dig alligevel fristet til at opgradere, kan du især glæde dig over en batterilevetid, som er op til 100 procent bedre ved højeste billedkvalitet. Det hænger dog desværre også sammen med, at der ikke længere er gps, og besparelsen er des­uden væsentligt lavere ved lav opløsning. 

Stabiliseringen er også forbedret. Man kan optage lyd i to kanaler og bruge trådløse mikrofoner. GoPro Hero12 Black kan optage med avanceret 10-bit GP-Log, som skal sikre et større dynamisk omfang under video. 

Prisen er 3499 kroner.

>Læs også: Alt om GoPro-kameraer

GoPro HERO12 Black

Billeder optages i en opløsning på 27 mio. pixels. Det er også muligt at hive billeder på 24,7 mio. pixels ud af kameraets 5,3K-video.

© GoPro

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...