GoPro Hero4 Session

GoPro krymper til halv størrelse

Det velkendte actionkamera GoPro byder i den kun 74 gram lette nye model Hero4 Session på en del overraskelser. Det bliver kvadratisk, undervandshuset forsvinder og farven er kulsort.

Prisen bliver den samme som for GoPro Hero4 Silver, altså omkring 3200 kroner, men ellers er det nye actionkamera GoPro Hero4 Session nyt på mange måder. Det er kvadratisk, halvt så stort som tidligere modeller, batteriet er indbygget og så har GoPro for første gang gjort et nyt kamera vandtæt uden brug af hus. Det klarer ned til ti meters dybde.

GoPro Hero4 Session har så også den fordel, at man nu kan bruge mikrofonen. Det vandtætte hus druknede alt lyd, og var desværre også nødvendigt, for at kunne montere kameraet på stativer, styrthjelme og den slags.

Men GoPro går et skridt videre. Hero4 Session har nemlig hele to mikrofoner indbygget. Ved at skifte mellem dem, kan kameraet undgå vindstøj.

Video optages i maksimalt 1920 x 1440 pixels og 30 billeder i sekundet, mens fotos optages i maksimalt 8,0 mio. pixels. Det klarer at skyde 10 billeder i sekundet. Det har indbygget wi-fi og blutooth.

> Alt om GoPro kameraer her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...