Paralenz Dive Camera

Paralenz kan klare sig på hele 200 meters dybde.

© Paralenz

Paralenz actionkamera tager dig til nye dybder

Paralenz er navnet på et nyt actionkamera, der er skræddersyet til både dykning og snorkling. Kameraet kan endda klare sig på hele 200 meters dybde.

Med Paralenz spændt på dykkermasken har du optimale muligheder for at tage enestående billeder under vand. Det gælder ikke mindst på de helt store dybder, hvor andre actionkameraer må give op.

Paralenz kan nemlig fungere helt nede på 200 meters dybde. Indstilling og betjening af kameraet fungerer via en drejering og en stor knap, som er magnetisk påvirket.

Paralenz Dive Camera

Kameraets funktioner vælges ved at dreje den blå ring i den rigtige position. Kameraet udløses med et tryk på den store knap.

© Paralenz

Automatisk farvekorrektion

Paralenz har indbygget tryksensor og kan automatisk korrigere hvidbalance og farver i forhold til den pågældende vanddybde. Kameraet gemmer desuden en særlig fil, der altid kan fortælle dig, på hvilken dybde og ved hvilken temperatur billedet eller videoen blev optaget.

Paralenz Dive Camera

Kameraet leveres i et robust etui og der medfølger forskellige monteringsbeslag.

Fotos skydes i en opløsning 8,0 mio. pixels, mens video optages i 4K. Efter optagelse kan du tjekke fotos og video på din smartphone via en gratis app. Appen findes både til Android og iOS. Prisen for Paralenz Dive Camera er 4829 kroner.

Læs de seneste nyheder om actionkameraer her eller om undervandsfotografi her. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...