Få bedre billeder med 3-i-1 objektivkit til din mobiltelefon

Med et objektivsæt til din mobiltelefon kan du få spændende billeder, som ellers ikke er mulige. Her får du både vidvinkel, makro og fiskeøjeobjektiv, som let monteres på alle typer kameratelefoner.

12. september 2018

Det bedste kamera, er det, du har på dig. 

Det var i hvert fald det mantra, den amerikanske stjernefotograf Chase Jarvis slog på, da han i 2009 lancerede den dengang revolutionerende fotoapp "Best Camera". 

Og det er vel ikke helt forkert. Selv de mest garvede fotografer tyer til mobiltelefonens kamera engang imellem, netop fordi det altid ligger i lommen. 

Få "det rigtige kameras" egenskaber ned i mobilen

Der findes et utal af apps, som kan optimere dine mobilbilleder - kameraapps, som giver dig mulighed for at fotografere manuelt, redigeringsprogrammer og meget mere, men ingen app kan for alvor lave om på objektivets muligheder. 

Det kan til gengæld et objektivkit, hvor du monterer forskellige objektiver på din smartphone alt efter hvad, du vil fotografere. 

Få tre objektiver til din mobil til en helt særlig pris med Digital FOTO. - Se dem her.

mobilobjektiv monteret på iPhone
Mobilobjektiv

Objektiverne monteres på mobiltelefonen med en solid klemme, hvorpå du kan montere det enkelte objektiv. Klemmen er bred nok til at kunne gabe over en mobil med et cover. 

© Digital FOTO

Disse objektiver bliver holdt fast med en klemme, så du kan bruge dem på alle kameratelefoner - også hvis du har et cover på din smartphone.

Kom helt tæt på med makroobjektivet

Vi har været på tur med objektiverne, og især makroobjektivet er rigtig spændende. Pludselig kan du fokusere helt tæt på, og få fat i de helt små detaljer i motivet. 

Hest fotograferet med makroobjektiv på iPhone SE
Makro

Her er vi gået helt tæt på en ponys øje med makroobjektivet monteret på en iPhone SE. 

© Digital FOTO

Det er nemt at montere objektivet på mobiltelefonen, og det kan let gabe over en telefon med et mobilcover monteret. Den lille klemme sidder godt fast på telefonen, og de tre objektiver skrues fast med et solidt gevind. 

Læs også: 5 tips til bedre billeder med mobilen

Få det hele med med vidvinkel- eller fiskeøjeobjektiv

De to andre objektiver i pakken giver dig mulighed for at få endnu mere med i dit billede, og især fiskeøjeobjektivet giver sjove muligheder for den kreative mobilfotograf. 

Plante fotograferet med fiskeøjeobjektiv til smartphone
Fiskeøje

Der er et væld af kreative muligheder, når du fotograferer med fiskeøjeobjektivet. 

© Digital FOTO

Vidvinkelobjektivet gør (naturligvis) at du får mere med i billedet. Det giver lidt fortegning på motiver, som er tæt på kameraet. 

Det vil især være nyttigt til landskabsfotografering. 

Læs også: 5 tips til bedre landskabsbilleder

Eksempel på billeder fotograferet med vidvinkelobjektiv til mobiltelefon
Vidvinkel

Billedet til venstre er fotograferet uden ekstra objektiv, mens billedet til højre er taget med vidvinkelobjektiv. 

© Digital FOTO

Sådan får du objektiverne til din mobiltelefon

Lige nu kan du få 3-i-1-sættet med mobilobjektiver, når du tegner abonnement på Digital FOTO til en særpris. - Se hvor meget du sparer her.

Er du allerede abonnent, kan du snart købe objektiverne i Moreshop med rabat, når du logger ind med dit abonnementsnummer. 

Portræt med fiskeøjeobjektiv
Fiskeøje

Det er måske ikke de mest flatterende portrætter, du tager med et fiskeøjeobjektiv, men det kan give nogle sjove og anderledes billeder. 

© Digital FOTO

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...