Pentax K-3 Mark III kamera

Pentax K-3 Mark III kunne godt ligne det nyeste skud på stammen tilbage 1980'erne, men kameraet rummer den nyeste teknologi. 

© Pentax

Pentax K-3 Mark III: Den nyeste teknologi kombineret med et retro udtryk

Traditionelt design og innovativ kamerateknologi kan sagtens forenes. Det er Pentax K-3 Mark III et bevis på. Her er designet skabt i bedste retrostil, men indmaden er lavet efter nutidens standarder.

Hvis du har fotograferet i mange år, og din kamerasamling gradvist er blevet større, vil du formentlig kunne genkende Pentax K-3 Mark III.

Pentax K-3 Mark III ligner nemlig ikke et kamera fra 2021. 

Tværtimod bygger kameraet videre på designet fra nogle af Pentax' ældre modeller, men kameraets funktioner og indstillinger matcher år 2021.

Inde bag retro-designet har Pentax lavet en ny billedsensor på 25 megapixel, der i kombination med kameraets billedprocessor skulle give en god billedkvalitet og en fremragende lysfølsomhed på ISO 1.600.000.

Pentax fortæller samtidig, at de har haft fokus på at lave et hurtigt kamera, der skal gøre det lettere at fotografere hurtige motiver.

Kameraet tager op til 12 billeder pr. sekund, og derudover er autofokussystemet hurtigere end de forrige modeller i samme prisklasse.

Kamerahuset er desuden modstandsdygtighed over for vejr og kulde, så selvom kameraets ydre ligner noget fra 1980'erne, gør aluminiumskallen og de mange forseglinger, at kameraet er robust. 

Pentax K-3 Mark III kan leveres fra april 2021, og den vejledende udsalgspris er 16.399 kroner.

> Læs også: Her er de bedste kameraer lige nu

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...