Fujifilm GFX 50S II

Fujifilm GFX 50S II er det hidtil billigste mellemformatkamera

Det nye systemkamera Fujifilm GFX 50S II har en billedsensor, der er næsten 70 procent større end full-frame, men prisen er ikke stukket af.

Hvor de fleste andre kameraproducenter satser på kameraer med en stor full-frame-sensor til de mest entusiastiske kamerakøbere, har Fujifilm sat deres penge på den enorme mellemformatsensor, der er omkring 70 procent større end full-frame.

>Læs også: Få styr på kameraernes sensorstørrelser

Nu er Fujifilm klar med Fujifilm GFX 50S II, der har en mellemformatsensor på 51,4 mio. pixels. Og med en pris på 32.995 kroner for huset er systemkameraet den hidtil billigste digitale mellemformatmodel ved lanceringen.

Fujifilm GFX 50S II

Fujifilm GFX 50S II har en søger med en opløsning på 3.690.000 punkter 

En større sensor er som regel ensbetydende med bedre billedkvalitet, og selv om sensoren er stor, fylder kameraet nogenlunde det samme som mange full-frame-kameraer.

Kameraet har blandt andet fået indbygget billedstabilisering, der kan hente 6,5 eksponeringstrin, hvilket er rekord for mellemformatsystemet GFX.

Med funktionen Pixel Shift Multi-Shot kan du tage billeder på hele 200 mio. pixels med forbedret farvegengivelse og detaljegengivelse.

Skærm på Fujifilm GFX 50S II

På toppen har Fujifilm GFX 50S II en lille skærm, der viser de vigtigste kameraindstillinger.

Kameraet kommer i butikkerne i oktober.

Nyt objektiv til mellemformat

Fujifilm har også lanceret det kompakt og lette FUJINON GF35-70mm F4.5-5.6 WR-standardobjektiv, der sælges i kit med Fujifilm GFX 50S II for 36.995 kroner, og som ligesom kameraet er vejrforseglet.

Der er også nye objektiver til kameraerne i X-serien med APS-C-sensor i form af FUJINON XF 23mm F1.4 R LM WR til 7495 kroner og FUJINON XF 33mm F1.4 R LM WR til 6495 kroner.

I Fordelszonen kan du hente vores nye lommeguide til kameraer fra Fujifilm med alle de vigtigste indstillinger. Hent lommeguiden her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...