Insta360 Link

Webkameraet Insta360 Link kan klemmes på computerskærmen eller sættes på stativ.

Insta360 Link tager webkameraet til nyt niveau

Den innovative kameraproducent Insta360 kaster sig nu over webkameraer og har lanceret Insta360 Link, der bruger kunstig intelligens til endnu stærkere onlinevideo.

2. august 2022 af Kristoffer Engbo

Kinesiske Insta360 er kendt for deres gode actionkameraer og lækre 360-graders-kameraer med masser af smarte funktioner. Nu tager de webkameraet til et nyt niveau med Insta360 Link.

Det har en stor billedsensor på 1/2”, der skulle give høj billedkvalitet med mange detaljer og et stort dynamisk omfang, ligesom det skulle give et godt billede i svagt lys.

>Læs også: Her er alt du skal vide om actionkameraer

Det har desuden indbygget gimbal med tre akser, så det kan følge dig rundt ved hjælp af kunstig intelligens med sporing, så du altid er i billedrammen. Den kunstige intelligens kan ikke bare pege kameraet i den rigtige retning, men også zoome, og du kan zoome og slå sporing til og fra ved hjælp af bevægelser med hånden foran kameraet.

Insta360

Webkameraet har motorer, så det kan dreje til siderne og op og ned. Det kan også bruges i højformat.

Opløsningen er 4K med 30 billeder i sekundet, og du kan vælge en særlig HDR-tilstand for at få flere detaljer frem i skygger og højlys. Insta360 Link er udstyret med autofokus, så du nemt kan holde noget op foran kameraet og være sikker på, at det fremstår skarpt.

Se også: Hent vores lommeguider med tips til kameraindstillinger

De mange smarte funktioner afspejler sig også i prisen på 2999 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...