Zoner Photo Studio X på computerskærm
© Digital FOTO

3 stærke grunde til at bruge Zoner Photo Studio X

Billedredigeringsprogrammet Zoner Photo Studio X er et billigt alternativt til Lightroom, og det har endda en række fordele. Her er tre gode grunde til at bruge programmet.

24. februar 2021 af Kristoffer Engbo

Med programmet Zoner Photo Studio X får du ligesom i Lightroom stærk organisering og avanceret billedredigering til en skarp pris.

Et års abonnement koster 49 dollars, svarende til omkring 300 kroner. Dermed koster det under en tredjedel af et abonnement på Lightroom og Photoshop.

Alligevel er Windows-programmet fyldt med smarte funktioner. Her kan du se tre gode grunde til at bruge Zoner Photo Studio X.

>Læs også: Sådan får du perfekte HDR-billeder

1. Du kan få Zoner Photo Studio X gratis i fem måneder

Vi har lavet et samarbejde med Zoner, så du som abonnent på Digital FOTO kan få programmet gratis i fem måneder.

Du kan tilmed få rabat på programmet efter den gratis prøveperiode. Når du har prøvet det i de fem måneder, kan du nemlig købe et års abonnement på Zoner Photo Studio X med 20 procent rabat.

Zoner Photo Studio X

Programmet er til Windows-computere.

> Du kan læse mere om tilbuddet i Fordelszonen, hvor du får de fem måneder gratis. Her kan du også se en video, hvor vi hjælper dig i gang med at bruge Zoner Photo Studio X.

2. Zoner Photo Studio X har funktioner du ikke får i Lightroom

Ligesom Lightroom har Zoner Photo Studio X et organiseringsmodul og et modul til justeringer, men der er også muligheder, du ikke får i Lightroom.

Du kan blandt andet arbejde i lag, så du nemt kan lave justeringer i udvalgte områder, indsætte tekster og meget mere.

Du kan også sætte videoklip sammen til en film og blandt andet lave flotte overgange mellem klippene.

3. Zoner Photo Studio X har en stærk raw-konverter

Du kan naturligvis justere dine raw-filer i programmet. Her får du alle muligheder for at justere lys, farver, kontrast med mere. Du kan også justere farver individuelt, fjerne støj og meget mere.

Billedet justeret i Zoner Photo Studio X

I venstre side ses originalbilledet, og til højre har vi justeret i Zoner Photo Studio X, hvor vi blandt andet har justeret de røde og de grønne farver separat.

Du kan justere flere billeder ad gangen eller genbruge justeringer fra ét billede til et andet. Når billederne er justeret, kan du eksportere flere på én gang.

>Læs også: 5 gode grunde til at skyde i raw

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...