Med en før/efter slider kan man glide billederne ind over hinanden for at se en ændring.
Før/efter slider

En meget effektiv måde at vise en ændring på.

© Elfsight

Gratis før/efter sliders: Her er de 5 bedste

En før/efter slider er en smart måde at visualisere en ændring i et billede. Her har vi fundet de fem bedste, gratis før/efter sliders.

7. september 2023 af Rasmus Elm Rasmussen

Et før-og-efter-billede giver et meget tydeligt indtryk af en ændring hos en person, et landskab eller måske et foto, som har været igennem en radikal redigering eller ændring. Især hvis man kan bladre de to billeder indover hinanden er ændringen nem at se. 

Det kan man med en før/efter slider. Sådan en kan implementeres på din hjemmeside helt uden besvær. Og de behøver endda ikke koste en krone. Her har vi samlet 5 før/efter sliders, som er helt gratis.

1. BEAF
2. CommonNinja
3. Elfsight
4. CodePen

5. Twenty20 Image

1. BEAF

Med dette Wordpress-plugin kan du skabe ubegrænsede fotogallerier samt før/efter sliders på din hjemmeside. Der er mulighed for at vælge horisontalt og vertikalt layout, og du kan skabe flere rækker af før/efter gallerier samt tilføje titler, beskrivelser og læs-mere-knapper.

2. CommonNinja

Her får du sliders i form af HTML widgets, som er nemme at sætte ind på din hjemmeside. Du kan lave flere sliders ved siden af hinanden og nemt flytte rundt mellem dem. Der er gode muligheder for at tilpasse design og for at administrere dit indhold. 

På de fleste hjemmesider vil CommonNinja vil en glimrende løsning, når man skal bruge en før/efter slider.
CommonNinja

En fleksibel og brugervenlig løsning, der er god til de fleste hjemmesider.

© CommonNinja

3. Elfsight

En af de meste populære før/efter sliders og helt klart også en af de mest alsidige. Der er mulighed for at tilpasse dimensioner, tilføje billedtekst og baggrund, bestemme hvordan delestregen skal styres og meget andet. I den gratis version får du dog kun et begrænset antal visninger.

4. CodePen

Et online mødested hvor programmører deler deres arbejde. Gå ind på CodePen.io, og du vil finde navigationslinjer, et utal af knapper, templates til landingssider og ikke mindst sliders. De er helt gratis, og du er fri til at modificere dem efter behov.

Her kan du finde koder til mange forskellige ting.
CodePen

Et mødested hvor programmører deler koder.

© CodePen

5. Twenty20 Image

Et alsidigt wordpress-plugin, der giver stor frihed til at design før/efter sliders og er nemt at bruge. Flere sliders kan integreres samtidig på en hjemmeside eller i et indlæg.  

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...