Skylum Luminar 4.2

Det kræver kun få klik at indsætte nordlys på himlen i det nye Luminar 4.2

© Skylum

Nyt program lader dig lave vilde manipulationer med få klik

Med en opdatering af billedredigeringsprogrammet Luminar 4 er det blevet nemmere end nogensinde før at lave troværdige sammenkopieringer i dine fotos.

19. marts 2020 af Kristoffer Engbo

Ved hjælp af få klik og programmets kunstige intelligens kan du lynhurtigt sætte en flok fugle, nordlys, en planet eller en flyvemaskine ind i himlen på dine fotos med et troværdigt resultat i den nye opdatering af billedbehandlingsprogrammet Skylum Luminar.

Programmet har med opdateringen Luminar 4.2 fået funktionen AI Augmented Sky, hvor du kan vælge mellem forskellige medfølgende objekter, du kan placere i himlen.

Programmet finder selv ud af, hvor der fx er træer og bygninger, som rager ind i himlen, og sørger for at placere de indsatte objekter bag dem.

>Læs også: Sådan fotograferer du fascinerende nordlys

Billede justeret i Skylum Luminar 4.2

Med Luminar 4.2 kan du både indsætte forskellige typer skyer og Månen eller planeter i himlen på dine fotos.

Du kan efterfølgende justere både placering og størrelse på de indsatte objekter, og du kan ændre lyset og farverne, så de passer perfekt til baggrunden.

Portrætter uden genskin i Luminar 4

Luminar 4 har også avancerede muligheder for at forbedre portrætter. Det registrerer selv ansigter, øjne og mund med mere, hvorefter du på skydeknapper kan gøre øjnene hvidere, huden glattere og lignende.

Med Luminar 4.2 er funktionen til at gøre ansigter smallere blevet forbedret, og så kan du nu på en enkelt skydeknap dæmpe skinnende områder i ansigter.

>Læs også: Her er de bedste kameraindstillinger til portrætfoto

Portræt i Skylum Luminar 4.2

Med skydeknappen Shine Removal kan du fjerne genskin i ansigter med Luminar 4.2.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...