Videokursus i Photoshop

Vores gratis video i Photoshop, hvor vi giver dig overblik i billedredigeringsprogrammet, varer omkring et kvarter.

Gratis Photoshop-kursus til begyndere

Kom godt i gang med Photoshop med vores gratis videokursus, hvor vi giver dig overblik over billedredigeringsprogrammet og viser, hvor de vigtigste funktioner ligger.

Photoshop er nok verdens bedst kendte billedredigeringsprogram, og det indeholder nærmest uanede muligheder for at forbedre dine billeder og lave vilde manipulationer og sammenkopieringer.

>Læs også: Her er alt du skal vide om portrætfotografering

Når man som begynder åbner Photoshop første gang, kan det ikke desto mindre virke overvældende, og det kan være svært at overskue, hvordan programmet er opbygget. Her hjælper vi dig dog i gang med Photoshop. I den gratis video herunder gennemgår vi brugerfladen og viser vi dig, hvor de vigtigste funktioner til fotografen ligger.

Vi viser blandt andet, hvor du finder Photoshops værktøjer og deres indstillinger, og hvad du finder i menupunkterne, og så kan du se, hvad paletter er, samt hvordan de bruges.

Videoen er en del af vores grundkursus i Photoshop, som du kan se her.

Grundkurset består af i alt otte videoer, og i de andre videoer i grundkurset gennemgår vi bl.a., hvordan du arbejder med lag, fritlægger, kloner og meget mere.

>Læs også: Tag flotte billeder af Månen

Grundkursus i Photoshop

Vi viser også, hvordan du forbedrer farver, lys, kontrast med mere i billedet herunder. I venstre side kan du se det originale billede, og til højre vores justerede udgave. Træk i stregen i midten for at se mere af de to udgaver.

Vi har også lavet en videoserie, hvor vi gennemgår Photoshops værktøjer. Den kan du se her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...