Astronauten Buzz Aldrin på Månen

Billedet her af astronauten Buzz Aldrin er taget med et Hasselblad-kamera af Neil Armstrong.

© NASA

Se NASAs bedste billeder fra Apollo 11-missionen

Den 20. juli 1969 – altså for næsten 54 år siden – landede mennesker for første gang på Månen. I en ny video i Fordelszonen kan du se nogle af NASAs bedste billeder fra missionen og få historierne bag.

Det er mere end 53 år siden, de første mennesker gik på Månen. Og er du abonnent på Digital FOTO, kan du i Fordelszonen se en video med nogle af de bedste billeder fra missionen.

Se videoen her!

Billederne er fra NASAs arkiver og dækker både forberedelserne, selve missionen, og nogle af de efterfølgende begivenheder. Og så får du historierne bag billederne.

Flere af billederne er taget med de Hasselblad-kameraer, som astronauterne Neil Armstrong, Michael Collins og Buzz Aldrin havde med på rejsen.

> Læs også: 5 uundværlige apps til astrofotografen

Sådan får du adgang til Fordelszonen

Videoen finder du i Fordelszonen, som er vores aflåste univers til abonnenter.

Er du abonnent, men har du endnu ikke login til Fordelszonen, er det hurtigt klaret. I Fordelszonen klikker du bare på knappen Login oppe til højre.

Fordelszonen

I Fordelszonen får du blandt andet videoer om billedbehandling og optagelse, e-bøger, og software.

Vælg så fanebladet Registrer dig som bruger, og indtast navn, e-mailadresse og en adgangskode, som du selv vælger. Klik på Registrer dig som bruger.

Nu modtager du en e-mail med en firecifret kode. Indtast koden, og klik på Bekræft.

Når du prøver at afspille en video eller hente en fil, kan det være, at du bliver bedt om at indtaste dit abonnementsnummer.

Nummeret finder du på indbetalingskortene fra os. Indtast det uden punktummer.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...