Heste i solnedgangen.

En gang i mellem er det godt at ryste posen lidt og fotografere nogle andre motiver end normalt. Et af de bedste steder at få fornyet inspiration som fotograf er på Instagram.

© Shutterstock

3 fotografer som fanger sommeren bedst

På Instagram ligger der mange millioner billeder taget af dygtige og dedikerede fotografer. Vi har fundet tre fotografer, der fotograferer sommeren med hver deres stil.

Sommeren er her. Dagene er blevet længere, og de gode motiver står i kø.

Den årstid vi har ventet på så længe er nu en realitet, men ved du overhovedet, hvad du skal fotografere i løbet af sommeren? 

Hvis ikke du har helt styr på motiver og eventuelle fototure, så får du her den inspiration, du behøver.

Vi har nemlig fundet tre fotografer, der inspirerer og skyder sommeren på deres egen måde.

1.  Olle Nilsson

Svenske Olle Nilsson er trods sin unge alder en utrolig dygtig fotograf. 

Med en stor ihærdighed og med utroligt mange timer i skoven lykkedes han med at fotografere motiver, som de fleste fotografer kun drømmer om. 

Olle Nilsson er helt sikkert værd at følge på Instagram, og vi glæder os til at se, hvilke motiver han får i kassen henover sommeren. 

> Læs også: Hent inspiration fra 3 fotografer der fanger den vilde natur

2. Wenche Dahle

Ingen andre fotografer tager billeder af ørne som Wenche Dahle. 

Hun fremhæver Norges vilde skønhed, når hun lag for lag bygger sine billeder af havørne og skarver op til tredimensionelle kunstværker, der blæser os bagover. 

I Digital FOTO 11/2022 har vi talt med Wenche Dahle, der fortæller, hvordan hun har opnået sin egen personlige stil ved at bruge længere lukkertider.

Læs også: Sådan fotograferer du fugle i flugt

3. Flemming Bo Jensen

Engang sad Flemming hver dag på et trist kontor. Men så solgte han alt, pakkede sit liv ned i to tasker og drog ud i verden med sit kamera. 

I dag er Flemming Bo Jensen koncertfotograf og følger musikerne som en mørk, tæt skygge for at få enestående skud, som få andre lykkes med.

Henover sommeren skyder han imponerende fotos fra de vildeste koncerter, og vi glæder os til at følge hans arbejde.

I Digital FOTO 3/2022 interviewede vi fotografen, der gik fra at sidde på et gråt kontor til de fotografere de største koncertsteder og kunstnere. 

> Læs også: 10 tips til flotte koncertfotos

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...