DJI Mavic 3 Pro

DJI Mavic 3 Pro er ny topmodel i DJI's kompakte Mavic-serie.

© DJI

DJI Mavic 3 Pro: Første drone med hele tre kameraer

Med Mavic 3 Pro runder DJI endnu engang en markant milepæl, når det gælder droneflyvning. Den nye drone har nemlig hele tre kameraer.

25. april 2023 af Poul Siersbæk

Kinesiske DJI, der er markedets førende droneproducent, er klar til endnu engang at sætte konkurrenterne under voldsomt pres. Den nyeste drone, DJI Mavic 3 Pro, er nemlig udstyret med hele tre kameraer. Det er ikke set før, og det åbner for nogle helt nye optagemuligheder for den kreative dronefotograf.

>Læs også: Hvad er en drone og hvorfor skal du købe en?

DJI Mavic 3 Pro

DJI Mavic 3 Pro har hele otte forhindringssensorer, der kan registrere forhindringer under flyvningen.

© DJI

Tre kameraer giver helt nye muligheder

De tre kameraer i DJI Mavic 3 Pro er udviklet af Hasselblad, og de løfter den visuelle kvalitet til et helt nyt niveau.

Hovedkameraet er bygget op omkring en stor Four Thirds-sensor på 20,0 mio. pixels. Brændvidden svarer til 24 mm og største blænde er F2.8. Kameraet kan skyde i 12-bit raw, og har et stort dynamisk omfang, der sikrer fine detaljer i både højlys og skygge. Video kan optages i 5,1K med op til 60 billeder i sekundet.

Det andet kamera har en 1/1,3”-sensor og en omregnet brændvidde på 70 mm og en stor blænde på F2.8. Dette kamera har en opløsning på 48,0 mio. pixels. Video skydes i 4K med 60 billeder i sekundet.

Det tredje kamera er udstyret med en 1/2”-sensor og en tele svarende til 166 mm. Det er en anelse mere end i Mavic 3, hvor telen er på 162 mm. Blænden på F3.4 er fast og samtidig mere lysstærk end i Mavic 3. Her er den nemlig F4.4. Opløsningen er stadig 12,0 mio. pixels. Kameraet kan skyde 4K-video med 60 billeder i sekundet.

>Læs også: Så god er DJI Mavic 3

DJI Mavic 3 Pro

DJI Mavic 3 Pro har en indbygget hukommelse på 8,0 GB, mens en særlig Cine-version kommer med en indbygget SSD-harddisk på 1,0 TB. Begge modeller tager også microSD-kort.

© DJI

Video i topkvalitet

Video kan optages i professionelle formater, der sikrer de bedste muligheder i redigeringen. 

DJI Mavic Pro leveres med et højhastighedskabel, der sikrer overførsler med en hastighed på 10 GB/sek, så du lynhurtigt kan overføre optagelserne til din smartphone eller laptop, når du er på farten.

DJI lover, at Mavic 3 Pro kan flyve i op til 43 minutter på et fuldt batteri under optimale forhold. Dronen er desuden udstyret med markedets mest avancerede forhindringssensorer, så flyvningen bliver så sikker som mulig.

Prisen for DJI Mavic 3 Pro inklusive fjernbetjening er 15.690 kroner, mens en stor Combo-version med ekstra batterier, taske og andre lækkerier fås for 22.390 kroner. 

Læs også: Alt om GoPro-kameraer

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...