Test af stativer i Gearguide

Gearguiden: 3 gode stativer til under 1000 kroner

I vores testzone, Gearguiden, kan du sammenligne flere hundrede produkter på blandt andet pris, karakter og specifikationer. Vi har fundet tre stativer til en skarp pris.

6. oktober 2016

Et stativ er uundværligt, hvis du skal arbejde med lange lukkertider, og det kan være en stor hjælp i forbindelse med makrofotografering, portrætfotografering og landskabsfotografering.

I det hele taget kan et godt stativ hjælpe dig til skarpere billeder.

I det nyeste nummer af Digital FOTO tester vi lette stativer under 4000 kroner, og i vores nylancerede testzone, Gearguiden, har vi fundet tre gode bud på stativer til under 1000 kroner.

> Læs også: Lette fotostativer til entusiasten.

stativtest i Gearguiden

De tre stativer er Slik PRO 340DX + SBH-200DQ, Rollei Fotopro C4i + FPH-53P og Braun Ceres 1018. Sidstnævnte er klart det billigste af de tre til blot 595 kroner, men det scorer også lavest karakter i testen.

Til gengæld er konklusionen på testen af Slik Pro, at det er det bedste lavprisstativ, vi har testet på Digital FOTO. Prisen på dette er 995 kroner.

> Se sammenligningen og læs de fulde tests i Gearguiden her.

I Gearguiden kan du naturligvis også finde tests af andre stativer og en masse andet interessant fotoudstyr, kamera og objektiver.

> Læs også vores guide til den nye Gearguide: Få adgang til alle Gearguidens anmeldelser i Digital FOTO

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...