Få adgang til alle Gearguidens anmeldelser i Digital FOTO

Gearguiden rummer flere hundrede anmeldelser af fotoudstyr. Her kan du få et hurtigt overblik og skyde genvej til dit næste fotokøb.

28. september 2016

Stativer, printere, tasker og objektiver er blot nogle af de ting, som Digital FOTO gennem årene har anmeldt ved siden af selvfølgelig kameraer og diverse tilbehør.

Alle anmeldelser er samlet i Gearguiden, hvor du hurtigt kan finde frem til dine ønskede produkter og sammenligne priser og specifikationer.

Gearguiden finder du fra forsiden af Digital FOTO digitalfoto.dk ved her at vælge Gearguiden i menuen eller på test.digitalfoto.dk.

Hurtig sammenligning på mobilen

Gearguiden har en række produktkategorier, der letter fremsøgningen af de interessante produkter, og når produkterne er fundet frem er det nemt at sammenligne produkterne ved at trykke på knappen Sammenlign.

Det er muligt at sammenligne to til fire produkter. Den nye udgave af Gearguiden er optimeret til brug på mobilen, så det er muligt at orientere sig i anmeldelserne. når du er på farten.

Brug prissøgning

Når du vælger menupunktet Tilpas søgningen, vil der komme en oversigt over de relevante producenter af den type produkt, som du er interesseret i.

Her kan du også bestemme, hvilken prisramme, som du ønsker at finde produkter inden for.

I højre side er markeret den højeste pris et produkt har inden for kategorien, og i venstre side den laveste pris et produkt har. Brug de to skydeknapper til at bestemme, hvilket interval du vil begrænse søgningen til.

Gearguiden er normalt forbeholdt abonnenter, men i den kommende tid vil nye version være åben for alle, så skynd dig ind og tjekke den ud.

I artiklen, som abonnenter kan downloade gratis nedenfor, får du en detaljeret gennemgang af, hvordan du søger de helt rigtige produkter frem i Gearguiden.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...