Samsung 800P

Denne ramme er spækket med funktioner som Bluetooth, video og stor hukommelse. Desværre mangler der væsentlige indstillingsmuligheder.

27. oktober 2010

Denne billedramme har en hukommelse på to gigabytes og et væld af funktioner. Og så gør den sig ot på kaminhylden trods en fremtrædende sokkel. Det har den fordel, at rammen står solidt, og at selve skærmen er meget tynd. Knapperne er indbygget i soklen og lyser først op, når man berører over aden. Der følger også en god fjernbetjening med, hvor knapperne er store og tydelige, og som har genveje til de væsentligste funktioner. Justering af lyd- og lysstyrke kræver, at man holder knappen nede længe, før effekten slår igennem, da skydeknapperne på skærmen kører alt for langsomt. Opløsningen på den otte tommer store skærm er på 800 x 480 pixels, og det er tilpas til, at detaljer fremstår klare. Skærmen er ikke af den matte type, og derfor re flekteres lyset.

Konklusion Rammen kan bruges som ekstra skærm, og Bluetooth er nyttigt til at overføre billeder fra en smartphone. Men der er reflekser i skærmen, og vi savner justeringsmuligheder af kontrast og farver.

Bedømmelse 75%

Læs mere Læs HELE testen i Digital Foto nr. 16, som er på gaden nu.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...