Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 er den koreanske producentes nye flagskib.

© Samsung

Så vildt er kameraet i Samsung Galaxy S10

Den koreanske mobilproducent kan fejre ti års jubilæum med Galaxy-serien. Det markeres med deres vildeste telefon til dato. Samsung Galaxy S10 har blandt andet fået en stor opgradering på kamerafronten. Vi gennemgår her de vigtigste fotonyheder.

21. februar 2019 af Poul Siersbæk

Rygterne har længe svirret om Samsungs nye flagskibstelefoner, men nu er de nye Samsung Galaxy S10-telefoner officielt lanceret, og der er masser af lækkerier på kamerafronten.

Samsung Galaxy S10 er en serie på i alt tre modeller. Den mindste model hedder Samsung Galaxy S10e og har et dobbeltkamera med vidvinkel og ultravidvinkel.

Samsungs Galaxy S10 har tre kameraer

Det bliver dog endnu vildere i de større Samsung Galaxy S10 og S10+, der har hele tre kameraer på bagsiden. Udover almindelig vidvinkel og ultravidvinkel er der et kamera med tele på de to modeller.

> Læs også: Tre fede ting ved iPhone XS

Samsung Galaxy S10

Skærmen på Galaxy S10 er af AMOLED-typen og har integreret fingertryksaflæser.

© Samsung

Vidvinkelkameraet i de to telefoner giver mulighed for at vælge mellem blænde F1.5 til svagt lys og F2.4 til skarpe fotos i dagslys. Kameraerne har også kunstig intelligens, der skal gøre det nemmere at tage rigtig gode billeder med sin smartphone.

Ultravidvinkelkameraerne har 16,0 mio. pixels og en billedvinkel på 123 grader, hvilket svarer til det menneskelige øje. Det er perfekt til at fange de store vidder.

Vidvinkelobjektivet svarer til 26 mm, og her er opløsningen på 12,0 mio. pixels, og der er indbygget optisk og digital billedstabilisering.

Teleobjektivet svarer til 52 mm og har en opløsning på 12,0 mio. pixels. Konkurrenten Huawei Mate 20 Pro byder i øvrigt også på ultravidninkel, vidvinkel og tele.

>Læs også: Få bedre billeder med smart objektiv på mobilen

Samsung Galsxy S10

De tre kameraer på bagsiden sidder på stribe med en lille blitz ved siden af.

© Samsung

Kameraet kan på intelligent vis analysere motivet til at vælge de rigtige kameraindstillinger. Med funktionen Shot Suggestion kan Samsung Galaxy S10 automatisk foreslå de optimale beskæringer af motivet.

Samsung Galaxy S10 er snart i butikkerne

Samsung Galaxy vil være i butikkerne fra og med den 8. marts.

De vejledende er på 7199 kroner for Samsung Galaxy S10, mens Galaxy S10+ koster 7999 kroner og Galaxy S10e koster 5999 kroner. Priserne gælder versioner med 128 GB. 

Du kan læse mere om Samsung galaxy S10 her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...