Canon EOS R6
Canon EOS R6

Canon EOS R6 er ca. 14.600 kroner biligere end sin storebror EOS R5, der koster 36.399 kroner.

© Canon

Det nye Canon EOS R6 er som skabt til action

Canon EOS R6 er den mere prisvenlige pendant til Canon-flagskibet EOS R5. Kameraet er velegnet til entusiasten, der vil være sikker på at få skarpe billeder med hjem af krævende motiver såsom sport og natur.

9. juli 2020 af Christian Trant

Canon EOS R6 får ikke lige så meget opmærksomhed som sin storebror, Canon EOS R5, der sprænger skalaen for, hvad et professionelt kamera skal kunne.

Men er du alligevel ikke på jagt efter et topprofessionelt og meget dyrt kamera, så er EOS R6 et godt alternativ til entusiasten med mere moderate behov. 

> Læs også: Skal jeg vælge spejlrefleks- eller systemkamera?

Canon EOS R6 sikrer knivskarpe billeder

Canon EOS R6 er et full-frame-kamera, der sikrer dig kvalitet i dine billeder, selv når motivet bevæger sig hurtigt.

Desuden kan Canon EOS R6 tage helt op til 20 billeder i sekundet, og du får masser af muligheder for skarpe billeder med de 6072 valgbare autofokuspunkter.

Herudover kommer Canon EOS R6 med forskellige tracking-funktioner, der lader sig fokusere særligt på enten ansigter, øjne eller dyr, hvilket gør kameraet særligt velegnet til blandt andet action og portrætter.

Der er en CMOS-sensor på 20,1 mio. pixels i Canon EOS R6, der er meget lig den teknologi, vi kender fra det imponerende Canon EOS-1D X Mark III.

Canon EOS R6 lader dig også filme i 4K-opløsning med op til 59.94 billeder i sekundet, og på kameraets skærm får du samtidig hjælp til at se, hvilke steder der er over- eller underbelyste.

Canon EOS R6 koster 21.499 kroner. 

> Læs vores anmeldelse af Canon EOS R6 i Gearguiden her


> Læs også: Sådan fotograferer du fugle i flugt

Canon EOS R6

Canon EOS R6 kommet også med en ny type batteri, der giver dig op til 14 procent længere batterilevetid. 

© Canon

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...