Sony A7CR

Sony A7CR har samme fine sensor på 60,2 mio. pixels som A7R V. Kameraet er bare 19 procent mindre.

© Sony

Sony A7C II og A7CR: Verdens mindste full-frame - Helt ny CR-serie

Med to nye systemkameraer punkterer Sony myten om, at full-frame-grej både er stort og tungt. Nyhederne er nemlig markedets mindste med stabilisering, søger og høj opløsning.

Nu kan du for alvor spare på vægt og størrelse uden at gå på kompromis med billedkvalitet og funktioner. Systemkameraerne A7C II og A7CR måler nemlig kun 12,4 x 7,1 x 6,3 cm og vejer bare 525 gram. Det er mål, vi normalt kun ser hos APS-C-kameraer, og de to nye er omkring 19 procent mindre end Sony A7 IV. 

>Læs også: Alt du skal vide om actionkameraer

Sony A7CR

Sony A7CR har samme fine sensor på 60,2 mio. pixels som Sony A7R V. Hastigheden er 8,0 billeder per sekund. 4K-video kan skydes med 60 billeder i sekundet.

© Sony

Kraftig billedstabilisering og intelligent fokussystem

De kompakte full-frame-kameraer er forseglede og udstyret med en kraftig billedstabilisering, som kompenserer for hele syv trin. De har desuden et avanceret fokussystem med intelligent motivgenkendelse og sporing. Systemet benytter en særlig AI-enhed. Det kan derfor genkende og følge menneskelige kropsdele, når et øje eller et ansigt for­svinder fra synsfeltet.

Motivgenkendelsen i begge kameraer er yderst avanceret og kan ikke kun registrere mennesker og dyr, men eksempelvis også fly og insekter. 

>Læs også: Så god er Sony A7C

Sony A7C II

Sony A7C II kan skyde 10,0 billeder i sekundet. 4K-video klares med 60 billeder per sekund. Ligesom i A7 IV er opløsningen i Z7C II 32,7 mio. pixels.

© Sony

Bedre brugervenlighed

De to nye kameraer har også fået en mere intuitiv brugerflade, som er hentet fra de mindre ZV-modeller. Det betyder, at du lynhurtigt kan vælge de vigtigste funktioner og indstillinger via ikoner på den berøringsfølsomme skærm.

>Læs også: 10 tips til at blive en endnu bedre fotograf

Sony A7C II

Sony A7C II fås med sølvfarvet top. Det større A7CR findes desuden i en hel sort udgave.

© Sony

Den vejledende pris for for A7C II er 18.500 kroner, mens A7CR sniger sig op på 28.500 kroner. Du kan allerede nu læse vores anmeldelser af begge kameraer i Fordelszonen på digitalfoto.dk.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...