Skylum Luminar AI Skin enhancer

Med Luminar AI kan du på få sekunder gøre modellens hud blødere, øjnene større eller tænderne hvidere.

© Skylum Luminar AI

3 gode grunde til at bruge Luminar AI til portrætter

Kunstig intelligens har revolutioneret billedbehandlingen, og i billedbehandlingsprogrammet Luminar AI kan du lynhurtigt få flotte resultater. Her kan du læse, hvad programmet kan, og hvorfor du skal bruge det.

Kunstig intelligens i billedbehandlingen er en ny opfindelse, som gør redigeringsfasen smartere og hurtigere. 

Luminar AI er et af de redigeringsprogrammer, der er længst i implementeringen af kunstig intelligens – og det har virkelig ændret den måde vi redigerer portrætter på.

Her får du tre gode grunde til, hvorfor du bør bruge Luminar AI.

1. Du får lynhurtigt flotte resultater 

Billedbehandling kræver ofte teknisk snilde og en hel del øvelse, men med lanceringen af Luminar AI kan alle nu producere hurtige og målrettede resultater på grund af programmets brug af kunstig intelligens.

De redigeringer, der førhen kunne tage mange minutter – måske endda timer – klares nu i løbet af et øjeblik, fordi Luminar AI selv er blevet i stand til at tænke – i hvert fald i en vis grad.

Luminar AI identificerer selv øjne, næse og mund i dine portrætter, og så bestemmer du, hvor meget eller hvor lidt stederne skal redigeres. 

> Læs også: Her er de bedste kameraindstillinger til portrætfoto

Forbedring af hud i Luminar AI

Ønsker du, at din model skal have glattere hud, trækker du bare i skydeknapperne under Skin AI. Tidligere skulle du markere alle de steder, hvor huden skulle forbedres. Nu finder Luminar AI selv områderne med hud.

© Luminar AI

2. Alle kan bruge Luminar AI

Luminar AI er let at bruge. Programmet ved nemlig, hvor fx øjne, mund og næse er, så du behøver ikke at markere stederne.

Det gør, at du ikke behøver at arbejde med flere forskellige lag i redigeringen, og du behøver heller ikke kende til diverse redigeringsværktøjer, da hele redigeringen sker via skydeknapper.

> Læs også: Begynderens guide til portrætter

Redigering af øjne i Luminar AI.

Luminar AI har langt flere redigeringsmuligheder til øjnene i forhold til Photoshop 2021. Du kan fx skabe genskin i øjnene, men du kan også helt skifte modellens øjenfarve. 

© Luminar AI

3. Luminar AI har flere intelligente funktioner end Photoshop 2021

Luminar AI har generelt flere intelligente funktioner end Photoshop 2021, og det gør det nemmere at redigere dine portrætter hurtigt. 

Med Luminar AI får du fx flere værktøjer, der hjælper med at udglatte huden, fjerne urenheder og rynker.

Hvis du vil opnå samme resultater i Photoshop 2021, skal du selv på banen, og det kan være en tidskrævende proces.

Når det kommer til redigeringen af øjne er Luminar AI også Photoshop 2021 overlegen.

I Luminar AI får du ni forskellige funktioner, der hjælper dig med at opnå lige præcis de øjne, som du ønsker i dine portrætfotos.

I Photoshop 2021 får du til sammenligning kun fem værktøjer.

> Læs også: 5 begynderfejl der ødelægger dine portrætfotos

Vi kårer den ultimative vinder mellem Luminar AI og Photoshop 2021

I Digital FOTO 16/2021 tester vi Luminar AI mod Photoshop 2021. Her kan du læse, hvilke funktioner du får med programmerne, men også hvor de varierer fra hinanden. 

Vi tester programmernes evne til at redigere øjne, næse, mund, hud og ansigtsform, og til sidst kårer vi den ultimative vinder, så du ved, hvad du skal købe, når du gerne vil redigere dine portrætter.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...