Picsart app på smartphone
© Shutterstock

Derfor skal du hente ultrapopulær app

Flere end en milliard mennesker har allerede hentet appen PicsArt, og det er med god grund. Appen gør det nemlig nemt at lave flotte redigeringer af både fotos og videoer. Her får du tre gode grunde til, at du skal hente PicsArt til din smartphone.

Hvis du leder efter en app, der kan give dine sommerfotos lidt mere spræl, så bør du installere PicsArt på din smartphone.

Med PicsArt kan du både redigere fotos og video, og appen passer særligt godt til smarpthone-fotografen, der gerne vil imponere på de sociale medier henover sommeren.

Her får du tre gode grunde til, at du bør hente PicsArt.

1. Du kan peppe dine fotos op med skabeloner

I PicsArt kan du nemt finde unikke skabeloner, der passer lige nøjagtigt til dit billede. Der findes bl.a. et utal af skabeloner, der kan underbygge sommerstemningen i dine fotos.

Du finder alle skabelonerne under menupunktet Templates, hvor det er nemt at indtaste dine søgeord øverst.

Når du har fundet den skabelon, du ønsker at bruge, skal du blot trykke på den, og så kan du lægge dit eget billede i skabelonen.

Du kan også markere tekststykkerne og ændre farve, skrifttype, skygger og gennemsigtighed.

> Læs også: 3 gode grund til at bruge Lightroom på mobilen

PicsArt skabeloner og klistermærker

Når du bruger søgefunktionen, kan du kun finde skabeloner, hvis du søger på engelsk. Her har vi skrevet Summer og Holiday i søgefeltet.

© PicsArt

2. Appen gør det nemt at lave indhold til sociale medier

PicsArt har dedikerede funktioner, der gør det nemt at lave målrettet indhold til fx Instagram eller Facebook.

I bunden af redigeringsmodulet kan du vælge Tools og derefter Crop, og så får du en række kendte formater at vælge i mellem.

Det er smart, da du på den måde undgår, at dine fotos eller videoer bliver beskåret unødvendigt.

Du kan fx vælge et format, der passer nøjagtigt til Cover-billedet på Facebook eller et format, der matcher målene til en Story på Instagram. Du kan også vælge mellem flere formater, der passer til Twitter eller YouTube.

> Læs også: 7 tips til at tage flottere billeder på Instagram

PicsArt cropping

Når du ved, hvor dit foto eller din video skal uploades, så kan du bedre målrette indholdet, så det passer til det sociale medie, du vælger.

© PicsArt

3. PicsArt har flere værktøjer end alle de andre redigeringsapps tilsammen

Du skal lede længe efter en app, der har så mange funktioner samlet ét sted, som PicsArts har. 

PicsArt samler alle de bedste værktøjer fra andre apps såsom Lightroom og Photoshop. Det gælder bl.a. funktioner, der gør det nemt at lave en flot lyssætning men også funktioner, hvor du kan lave manipulationer.

Under menupunktet Beauty kan du bl.a. rette hudnuancerne i dine portrætter, og du kan også  nemt ændre hårfarve og gøre tænder hvidere – som vi kender det fra Photoshop.

Derudover får du også funktionen Curves, som vi kender den fra Lightroom, hvor du nemt styre både skygger, højlys og de mørke nuancer i dine fotos.

Du får en gratis prøveperiode på PicsArt, der varer en uge, når du henter appen. Når ugen er gået, koster PicsArt efterfølgende 39 kroner om måneden, hvis du vælger at beholde redigeringsappen. 

> Læs også: 6 ting du skal vide om kameraet i din mobiltelefon

PicsArt Tools

Under Tools finder du et stort udvalg af forskellige værktøjer, det er langt større end det, du får med fx Lightroom eller Photoshop til mobilen.

© PicsArt

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...